CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Elinde Havacılıkla ilgili bildiğiniz güzel içerikli Turkçe/ingilizce/almanca site yada forum linki olan var mı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 havacılık derken? havacılık mühendisliğinden mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Herhangi bir konu havaclığıa dair! Jetler olabilir! Pervaneler olabilir. Sadece rüzgar dinamikleri üzerine olabilir. Yana genel , geyik dizayn üzerine olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Up we Go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Valla pek bilmemde ben lock on adlı oyunun bir sitesi vardı gerçek f-16 simulatoru,multiden falan kapısıyorlardı bunlar ruslarla... Öyle hatırlıyorum.Zamanında heves yapmıştım.Ne uçağı kaldırabildim nede indirebildim bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 google'da arama yaptın, çıkanları beğenmedin de mi bize soruyorsun anlayamadım pek. aviationforum.org bana bayağı dolu dolu geldi. ki onunla birlikte pek çok sonuç var google'ın tavsiye ettiği. @radical, öyle pıt diye kalkıp inseydi millet aylarca pilotluk eğitimi almazdı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 CoolRider said: Elinde Havacılıkla ilgili bildiğiniz güzel içerikli Turkçe/ingilizce/almanca site yada forum linki olan var mı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim.3 dilmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mum_Chamber said: google'da arama yaptın, çıkanları beğenmedin de mi bize soruyorsun anlayamadım pek. aviationforum.org bana bayağı dolu dolu geldi. ki onunla birlikte pek çok sonuç var google'ın tavsiye ettiği. @radical, öyle pıt diye kalkıp inseydi millet aylarca pilotluk eğitimi almazdı ;) Flight simulator ile öğrenip bir ABD gezisinde uçak uçuran bir hocam olmuştu :) baskı:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @vimpir Okul saolsun. :) @Mum_Chamber eet googledaki aramalarımda hem tek tuk kısa siteler buldum hatta stumble ile diğer userların ratinglerini kontrol ederek bile aradım. Aslında aradığım yer böle paticiğin havacılık versiyonu gibi birşey. Ama güzel bir F-16 Fan sitesi gibi birşey olursa. Yada sadece Lockheed Martin'e adanmış olsa da kabulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Vodan said: Flight simulator ile öğrenip bir ABD gezisinde uçak uçuran bir hocam olmuştu :) cessna uçurmuştur muhtemelen. cessna'larda (hadi indirmek biraz daha karışık da) kaldırmak için yapmak gereken tek şey gaz vermek. öğrenci pilotlar da ilk uçuşlarında kalkış yapıyorlar zaten ama cessna 172 ile f-16 arasında fark var di mi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İllaki :) Falcon 4.0 diye bir oyun vardı süper F16 sim'i. Konuda saptı ama, bildiğiniz link varsa yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İllaki vardır ama millette aylarca pilotluk eğitimi alıp F-16 pilotu olmuyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar