Leroan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yaw ben thief char yaptım ama çalabilmek için thief guildinde olmam gerekiyor diyor.. zorla kasarak steal ı 60 yaptım.. ama bana hala guilde giremezsin diyor npc... daha neye ihtiyacım var??? kestane kebap acele cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Karakterin belli bi süre oyunda online olması lazım 48 saatti sanırım.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 su npc nerde solermısın bn bıturlu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sehirlerde dolaniyor. ben zamaninda skara fel'de bulmustum. hala degismediyse kurallar, 48 saat olacak o limit olayi. 500 gold vermen lazim ayrica GMe. http://www.ultimatr.com/icerik/karakter/thief.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 48 normal saat oyunda olman lazım o charla ki tam bi işkencedir bu sürekli internet bağlantın yoksa iyi tarafından bakarsan önce skillerini tamamlarsın tam hazır olursun ama yinede işkence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 herşeyin kolay yolu var arkadaşlar ;) thiefin 48 saat online olmazsa thieves guilde üye olamaz. bunu yapmak için, (cable filan varsa tabi) gece yatarken karakterini herhangi bir yerde hide durumda bırakırsan, hiçbişey yapmasan bile oyundan düşmüyor. ben moonglow tramde hide durumda bütün gece bırakmıştım. bir de önemli not : thieves guilde üye olan thief'leri, herkes crim olmadan lootlayabilir. aklınızda bulunsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 su thıef guıld masterı buldum ama nasıl guılde gırcem talk fln cıkmıo skıllım65 we 48 saatten fazladır nette a char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence gm olmadan gırme. Sıkıntı cekersın. Benı dınle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leroan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Walla saolun ne diyem bir soru sordum herkes yanıt verdi allahrazıolsun :) benim skiller bu arada hiding 96.7 steal 73.2 stealth 21.2 magery de 52.3 Şimdi bu skiller yetermi guilde girmeye... Tartışmayı uzatmak için soruyorum herkesin yanıt yazması iyi oldu saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Simdi sem kırkız oldunmu guıldede uye oldunmu ve mılleten calmaya basladınmı pesıne dusende fazla olacak.Oyuzden bıraz daha calıs stealth ve kırkızlıgı gm le... ondan sonra o guıld masterı bıdaa bul.. ole gır guılde yoksa yanıı ısın < zorluk [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 15 February 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leroan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Peki abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar