Radical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kaykay boyama-cilamama işine girmeyi düşünüyorum.Şaka bir yana grafiksiz-dekorsuz sade deck nerden alabilirim istanbul'Da ucuza ? Net yolu gözükmesin istiyorum kargo falan uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 istanbuldasını bilemiyorum fakat, skatewarehouse'un kendi deckleri vardı nispeten daha ucuz bi fiyata, hatta belli bi miktar alışveriş yaptıın vakit üstüne indirim filan da yapıyodu ama tabi bi kaç sene önceydi simdi durum nedir bilemiyorum. fakat genede bol miktarda ürün aldıın vakit internet daha ucuza geliyor genelde. en azından ben yoğun olarak kaymayı bırakmadan önce öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kadiköyde var birçok kaykaycı onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kendin ürettir deckleri marangozda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar