di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Selamlar, Proje dosyalarimi/kodlarimi tutmak, subversion kurmak ve gerek oldugunda belli kisimlarini musterilere acmak amaciyla kendi capimda bir sunucu kurdum evde. Isletim sistemi linux ve distro da ubuntu 8.04 (en asina oldugum iki sistemden biri buydu). Oyle super bir linux gurusu olmadigimdan kalkip server edition yerine desktop edition kurdum ki beceremedigim birsey oldugunda gidip basina gecip gui ile halledebileyim diye. Az once subversion'i da kurdum ve geriye bir kac apache mod'u aktiflestirmek ile virtual user kullanabilecek bir ftp server kurmak kaldi. Sunucu guvenligi cok takip ettigim bir konu degil. Dahasi oturup incik cincik zilyon tane exploit vulnerability bulup deneyecek zamanim da yok. Ne onerirsiniz bana bunun icin ? Cesitli tool'lar vardir diye tahmin ediyorum bu tip seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 son versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel olarak dusunuldugunde verilebilecek en kotu onerilerden biri. Baskalarina soyleme bence bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar