Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Festival?

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Valla biz 1 feral 1 restodru, 1 holy pala 1 se shadow pri gittik.

Undercity çok kolaydı. girdik çıktık.
Orgrimmar'ın arka kapıdan thrall'ın yanına kadar geldik aldık gittik. Nedense çok kolay oldu.

En çok zorlayansa silvermoon oldu. çok içerde. tam en dipte. şu robot kovalayan bebe elfin orda :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki charimla da caldim tum atesleri. kolay cok kasmiyor ama grup gitmeyin, ya da size ayak uydurabilecek veya satip devam ederseniz bozulmayacak adamlarla gidin ehe

darnassus zaten sehir disinda, auberdineden gemiye atliyorsunuz atesin onunde iniyosunuz, kek o

exodar biraz daha kasiyor, ama iceriye at ustunde dalip atesin basina kadar kosarsiniz, orada fd, invis, vanish, bubble ne varsa kullanip guardlari atlatir alirsiniz atesi. olmadi kesiverin alti ustu 4 5 tane 65 guard oluyor tepenizde

SW e girmeyi basarinca gerisi kolay, hemen mage quartersda zaten, pesinize takilan guardlar cok uzun kalmiyor, etrafi epeyce bos atesin

IF icin SWden trame atlayacaksiniz, ana kapidan girmek intihar pala degilseniz, cunku hall of explorersda, ta en uc noktada giristen. tramden cikinca hemen yanda ama, pek populer bolge de degil, iki, en fazla uc guard keser alirsiniz

soyle hafif sabaha karsi ya da erken saatte denerseniz daha saglikli olur haliyle

hordelari hic calmadim nasil yapilir emin degilim ama org saglam kasar herhalde birtek, UCde direk giriste ates. TBda nerede bilmiyorum gerci, o da zor olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

tb kolay arka asansörden cık bine icinden merdivenden gec hemen gir sprit tarafında basında guard falanda yok silvermoon ic tarafta binekle kostur git dibine bi kere öl al undercity hemen dibinde zaten kolay o ogrimar arka kapıdan gir kostur ates ortalarda onuda direk alırsın basında bekleyen olmazsa
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:
Ya ben bu ateşlere tıklatma olayının q sunu alamıyorum hiçbiyerden ne mailboxın yanındaki ne de ateşin yanındaki npc q vermiyo..
Var mıdır beni aydınlatıcak bi yardımsever ? :D

quest veren yok kendi factionının atesine gidersen ordaki npc lerden birinin uzerinde unlem var zaten goruceksin. onu alarak questi tamamlamıs oluyosun exp geliyor. eger rakip factionın atesine gidersen, atesin uzerinde unlem goruceksin, onu tamamlayınca da iki katı exp ve para alıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...