senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 arkadaşlar bu günkü 3.frappe yapma denememde de köpürtmeyi başaramadım. önce bi su bardağı soğuk süt sonra 2tatlı kaşşığı nescafe classic sonra 2 dadlı kaşşığı toz şeker 1 avuç buz 1 yemek kaşığı dondurma koyuyorum. sonra buzlar iice parça mincik olana kadar blendırımsı aletle çırpıyorum ama yok bi türlü böyle köpük köpük olmuo. Hatta son denememde topaklaştı dondurma ile buzlar bardağın içinde böyle garip bişi oldu. nedir bu işin sırrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 süt-şeker köpürtene kadar çırp sonra -nescafe-dondurma çırp en son buz bide bu sıralamayı dene bakalım olucak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alala dondurma koymadan yapmıştım ben bikaç kere, ortalık köpükten geçilmiyodu ya. 1 büyük bardaktan az süt koyuyodum, ama 2 bardak dolduracak hacme ulaşıyodu köpükten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mixer degil, kapali bi kaba koyup elinle calkalicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: mixer degil, kapali bi kaba koyup elinle calkalicaksin budur, böyle yaptığın zaman süt+kahveyi tek başına yarım bardak boyutunda köpürtebilirsin. yanlız kabı tamamen doldurma biraz boşluk kalsın tepesinde yoksa haliyle köpürmüyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mikserden ziyade bunun için ufak elektronik cihazlar var =) seneler önce yurtdışından edinmiştim. bardağa kahve, şeker ve az miktarda su ekleyip cihazla çırpıyorsun. yarım bardak köpük garantisi var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Jungle in bahsettigi alete frother diyolar kopurtucu yani, tek olayi ucunda daireye donusturulmus spiral tel var, calistirdiginda titretiyo o telleri, super hava sikistiriyo ickinin icine. Iskence aleti olarak da kullanilabilir (tu) o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar