Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ziyarete gelen minik kuzenlerim 1 ay besleyip bıktıkları minik su kaplumbağalarını üzerimize attı. Şirin yaratıklar ama çok kokuyorlar malesef. Her gün sularını değiştiriyoruz mis gibi. Ama yine kötü bi koku var. Var mıdır bunlara özel parfüm deodorant vs. ? Her fırsatta güneşlendiriyoruz ayrıca. Bunun bir sakıncası var mı ? Güvercinler musallat olmasın diye tüfekle nöbette tutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bizimki kokmuyor ve güneşe hiç koymuyoruz nerde ise belki yosun kaplamıştır üstleri yada her daim güneşte tutmandan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yosun felan yok daha minik şeyler zaten. Yemleri kötü kokuyor belki kakalarına etki ediyordur o yemler. Bi de güneş çok lazım diye biliyordum ben. Güneşe koyunca hiperaktif olup dağa taşa tırmanıyor manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 doğrudan gunes deil di mi kastettiğin aman diyeyim cok tehlikeli... yemleri nasıl turuncu mu? o turuncu bocekler koku yapıorlar genelde.Sanyu kullanıyoruz biz mucella' ya,hanım pek mutlu 2 yıldır no-koku(oha amma reklam yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar