The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 256 kb kablo aldim Lakin baglantim yamulup duruyor. siteler hala ayni hizda aciliyor Outlook exp de bir problem var. hic birsekilde yuklemiyor mailleri Anca bazen downloadlarda bir 10 16 kb goruyorm onun disinda bir halt yok. System Mechanic in internet options lariylami oynasam napsam ..[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Burası Türkiye ... :-)[signature][hline]Mey the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bakım varmış sanırım bu sıralar yurt dışında. Ondan olabilir. Yakında kendine gelir. Güle güle kullan. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68408&page=1[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 beyler caktirmayin ama ben yurt disindayim. sadece aceb bunun genel bir nedeni varmidir Provider disinda diyordum.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Belki unutmuşlardır 256 vermeyi. Çok oluyor bu , 128 veriyorlar telefon açıyorsun düzeltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ramlerin düşükse ondan da olabilir. benim de itü'deki bilgisayarıma 4kbps düşüyor gözüküyor, fakat siteler evdekinden daha yavaş açılıyor (ev:56k) ama iş downloada gelince direkt hissediliyor, 500 küsürlerde oluyor genelde :) evde 5i görürsem uçuyorum..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar