sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arkadaslar dantooinede 50 set ubese tarafimdan satisa sunulmustur vendor hilal de ve planetry mapden bulabilirsiniz register edilmistir.saat 21:27 itibariyle satis baslamistir.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hayirli olsun Sad. Benim bilgiayar da tam zamaninda gitti, Mall isinde katkim olamadi.. Neyse telafi ederiz, ben de benim vendorlari falan tasirim oraya Tulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hayırlı olsun sad cnm[signature][hline]Perran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 saolun arkadaslar[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ubese nin compositee gore avantajı varmi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 baktim simdi full set composite aldigim fiyata denk geliyor fiyattami sorun var yoksa ubese de ekstra bir olaymi var[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aldıgın composite set ubese kadar kinetic veriyosa pek avantajı yok encumb. dışında[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 %65-70 kinetic protlu, orta derece encumbrance la 200-250k civari. %65 kinetic protlu ubese in encum u compositten daha düşük ve full set 100-110k arası. Kaldıki pvp dışında composite kullanılınca benim içim cizliyor ehueh[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 15 February 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar