ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 forumda baktım ama bulamadım önceden sorulan&cevaplanan bir konuysa simdiden ozur dilerim sorum su ekran kartı sıcaklıgı normalde kac derece olmalıdır oyunlarda kac olur ve hangi sıcaklıktan sonrası karta zarar verir sparkle calibre 8800gt kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sparkle calibre 8600GT kullanıyorum boşta 50 yükte 70. dahası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ben gigabyte in 512mb lik kati kapasitorlu 8800gt sini kullaniyorum stok zalman heatsink ve 92 lik bi fanla, idle 47-48(+15 ambient oluyor) load da ise max 61(+29 ambient) gordum henuz o.cc siz. sparkle da ki sogutucu ram ve mosfetlerin ustunude kapladigi icin 80-85 e kadar sorun olmamasi lzm load da. Tabi saatlerce calistirmak hem kafa, hemde kartin silikonunu yorar. Ki muhtemelen sparkle idle 50, load 70 olarak fln calisiyordur tahminimce, gayet normal rakamlar. Rivatuner ve ya hwmonitor ile kontrol edebilirsin. [edit: ben yazarken moriq erken davranmis, sanki kopya cekmisim gibi olmus =] lol] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tesekkurler beyler normalde 44-45 civarı age of conan oynarken 62 civarı gördüm programlarda farklı değer gösterir mi bilmiyorum ama kartın üstünde var zaten ekran gibi küçük sıcaklığı falan gösteriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 e masallah iste, buz gibi calisiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 benmki laptop, geforce go 7300 yeni açarken 35 civarı boşken 43-45 oyunda 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ucunbiri said: tesekkurler beyler normalde 44-45 civarı age of conan oynarken 62 civarı gördüm programlarda farklı değer gösterir mi bilmiyorum ama kartın üstünde var zaten ekran gibi küçük sıcaklığı falan gösteriyo :) yükte tıslama gibi bi ses yapıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 moriQ said: ucunbiri said: tesekkurler beyler normalde 44-45 civarı age of conan oynarken 62 civarı gördüm programlarda farklı değer gösterir mi bilmiyorum ama kartın üstünde var zaten ekran gibi küçük sıcaklığı falan gösteriyo :) yükte tıslama gibi bi ses yapıyomu ? yükten kasıt oyun oynarken ki durumuysa hayır ne bir ses ne de başka bir şey hatta şimdi çıktım oyundan 15-20 saniye oldu 46 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Moriq in bahsettigi otme olayi saniyorum yuksek akimda kapasitorlerin istakoz gibi ciyaklamasi hadisesesi. Hani bazen tv ler standby da, telefon sarj cihazlari topraksiz prizlerde fln yuksek frekansda oter ya o sekilde. Sinir bozucu oldugu kadar endiselenicek bi olay degildir, aslen alakasi olmasada turk usulu cozumlerden sayilabilecek toprakli priz kullanip oyun oynarken ciplak ayaklari kalorifer peteklerine uzatmadan bilgisayar basinda oturmak onerilir. (lol evet boyle bisey var :)o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Degerler aynı hemen hemen (8800gt). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 KHaRoN said: Moriq in bahsettigi otme olayi saniyorum yuksek akimda kapasitorlerin istakoz gibi ciyaklamasi hadisesesi. Hani bazen tv ler standby da, telefon sarj cihazlari topraksiz prizlerde fln yuksek frekansda oter ya o sekilde. Sinir bozucu oldugu kadar endiselenicek bi olay degildir, aslen alakasi olmasada turk usulu cozumlerden sayilabilecek toprakli priz kullanip oyun oynarken ciplak ayaklari kalorifer peteklerine uzatmadan bilgisayar basinda oturmak onerilir. (lol evet boyle bisey var :)o ) ya o ses bilmiyorum alakası var mı ama benim laptopun adaptöründen geliyo priz topraklı olmasına rağmen ona da ayaklı çözüm falan var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ondada bobinler otuyor, onlar daha pis oter hemde acayip isindiklarindan. Benim bi arkadasim 17inch lik luzumsuz p4 hp bilgisayarinin 90 derecede calisan adaptorunun ustune icinde buzlu su olan caydinlik koyuyordu sogusun diye. =] toplamda 2 adet adaptor yandi en sonunda trust in ayarli adaptorleriyle bi problem yasamadik adaptorun fani oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 KHaRoN said: Ondada bobinler otuyor, onlar daha pis oter hemde acayip isindiklarindan. Benim bi arkadasim 17inch lik luzumsuz p4 hp bilgisayarinin 90 derecede calisan adaptorunun ustune icinde buzlu su olan caydinlik koyuyordu sogusun diye. =] toplamda 2 adet adaptor yandi en sonunda trust in ayarli adaptorleriyle bi problem yasamadik adaptorun fani oldugu icin. haha caydanlik olayi iyiymis oyle deneyim bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar