jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Epeydir yapılıp yapılmayacagi konusuluyordu aslında en sonunda simdiden calismalarin basladigi ve buyuk ihtimalle 2006'da ortaya cikacagina dair haberler cikti... http://www.dvdfanatic.com/news.php?id=0402101[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 mmm simpsons the movie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 offfff çok kötü bi soru ya[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ed o'neill :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok ya geyik yapiorum film dediysek animasyon film yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 lisa'yı christina applegate oynarsa hayatta gitmem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 woo hoo![signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bart da makari kalkin ozaman[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence simpsons dediğin dizi gibi, kısa kısa olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wulfgar, 12 February 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Bence simpsons dediğin dizi gibi, kısa kısa olmalı. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wulfgar, 12 February 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Bence simpsons dediğin dizi gibi, kısa kısa olmalı. +1 harbiden ha uzun metrajlısını düşünemiyorum[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence çok da güzel olacak baya bombalar varmış çünkü[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Güzel olur bence yani bazı izleyicilere çok kısa geliyosa dizi filmi iyi olur:P[signature][hline]Mannar Gray Paladin [Bu mesaj MannarGray tarafından 12 February 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence American Dream tarzi bir sey olacak basta homer bela acacak baslarina sonra iste aile degerlerini falan gosterecek eyo bilmemne diyecez bitcek gibi geliyor. Ne bileyim simpsonsi simpsons yapan ince espriler kalmaz tek bir konu 2 saat islenirse bence. Bilmiyorum yani.[signature][hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O da doğru valla:D[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Herşeyin bhokunu çıkarıyorlar valla... Bırakın dizi halinde çok güseldi öle kalsın sırf kar amaclı bir yapım olacak...[signature][hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 guzel olur umarim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 güzel olabilir homer'ı kim oyniicak acaba[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Olsun ya olsun... Simpsons bu.. her haliyle güzel. Animasyon olarak kaldığı sürece ama! Avuçlarım kaşınarak bekliyorum[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 uzun bence de zewki cıkmicaktır her dakika espri bekliyosun cunku :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 güzel yaparlarsa güzel olur.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 homerı biri oynamicak yaw animasyon olur makari kalkin'i bilgisayarla gençleştirmeyi düşünüolarmış bide south park the movie gayet güzeldi bu da güzl olur uzun metraj kısa metraj ne farkeder matt groening amcam ayarlar bişeyler[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi zaten cizgi film degilmi adamlar 2 yıl gibi uzun bi surede napıcaklar bole? bence de film yerine dizi olarak kalmasi cok daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 keşke bu sene olsaymış çünkü bu sene animasyon ve çizgi filim konusunda bayağı bir atılım var :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ah merak ediorum o "dont" diip homer ı ölümsüzleştiren eleman a bişey olursa noolur[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar