Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Dersleri

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya herkes linux kurduğunu fakat beceremediğinden şikayetçi.. Ben ilk linux'a odtü'nün düzenlediği bir kampta tanıştım. 2hafta boyunca hızlandırılmış olarak günde 12 saat ders verdiler.. Ondan sonra uğraşa uğraşa çözdüm diyebilirim. Eğer Sharky'de yardım ederse hem elimdeki kurs norlarını kullanarak basitten zora doğru hemde kendi bilgimi ve sharky yardımı ile burda öğrenmek isteyenlere aktarabiliriz.. Fakat bunu isteyen minimum 4-5 kişi olsun ki emeğimizde boşa gitmesin eğer istiyosanız hemen yazmaya başlarım.. Hem böylece konu üzerinde anlamadığınız yerler olursa online olarak sorma imkanınız olur..
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir/İstanbul ve Ankara da ( İzmir 'de başlayacak inşallah.. ) Linux Seminerleri düzenlenecek.. İnsanların ona katılmasının daha kendileri açısından daha yararlı olacağı kanaatindeyim.

Zamanım olursa, elimden geldiğince döküman yazarım.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

okumaktan daha önemlisi araştırmak bence, yani yeni soru sormadan önce neden sorduğunu ve araştırıp araştırmadığını bilmeli insan yoksa her soru sorulursa aha böle bir sonuç çıkabilir ortaya : http://www.crypticide.org/users/alecm/security/crack-users.txt :P

not: Alec abimiz crack library olayına kafayı sarmış bir insandır, ama gelgelelim amacı kırmak değil, kırılıp kırılmayacağını test etmektir, güzel bir pazar sabahı geçirmeme sebep oldu hem okuyalım hem de ders çıkaralım istedim, ben zaten araştırıyorum diyenler alınmasın 15 şubat sazanı ilan ettirmesin kendini .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

| >-Reports
| > -How are results presented on CRACK 5.0? on screen and/or printout?
|
| If you bother to generate output, yes. I prefer to eat the output
| directly, with grape jelly and Oreo cookies.
:lol:[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...