karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bir önceki bölümü kaçırmıştım, divxini indirdim subtitle koymak istiyorum. ilk başta nasıl konulcağını bilmiyorum. hani onu bilsem nerden subtitle ı bulacağımı bilmiyorum. Nerden bulabilirim? (türkçe de olur ingilizce de olur) Series 2 bölüm 21 bu arada aradığım subtitle. belki sizde olur vs...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evreka evraka![signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayir işi kendikendine çozmen güzel de , abi 2 satirda yazsan hani nerede bulduğunu , ilerde başkalarida illaki arayacaktir[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 www.divxaltyazi.com[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar