Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 gençlik aşka susamuş resmen bu yeni jenerasyon kızlar cok soguk[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya lütfen kızlara laf edip durmayın bende kızım ama bu topici açanda ben olduğuma göre sonuç: kızlar da da aynı sorun var yane :-p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcap Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Aşkı aramayın bence beyler.hiç beklemidiğiniz bi zaman zırt die çıkıverio meret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Benım ıcın cok normal bır gun oldu valla sevgılımın olması veya olmaması bır sey farkettırmedı bende:P NE ruhsuz adamım bea sevgılım varken kız arkadasımla bıle o gun bulusmadım sap arkadaslarımla gezdım:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla karı kız boş işler kendinizi düşünün.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet daaayt! eytere beyauvvv![signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...Oriflame temsilcisi[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 February 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahahah bu ne be? Reklam kampanyasından çok korku filmine benzemiş herifteki ifadeye bak aahahuaa[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: soniayt, 14 February 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ya lütfen kızlara laf edip durmayın bende kızım ama bu topici açanda ben olduğuma göre sonuç: kızlar da da aynı sorun var yane :-p cok agır bişey söyledigimi sanmıyorum[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: soniayt, 14 February 2004 20:39 tarihinde demiş ki: bizde yarını kutlarız :-p saplar günü Bayanlar "Sap" olamaz bakınız fedaykın sap derlemeri v1.1[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 peki biz ne olabiliriz?[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Sapıye olabilirsiniz.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 February 2004 02:42 tarihinde demiş ki: Sapıye olabilirsiniz. kabul olabilirim[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla hemen ayarlıyabiliriz birilerini...[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 February 2004 02:50 tarihinde demiş ki: Valla hemen ayarlıyabiliriz birilerini... kime bana mı[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: fedaykin, 14 February 2004 13:07 tarihinde demiş ki: - Kadınlarda Sap olabilir mi? - Kesinlikle hayır. Kadınlar milyonlarca yıllık evrimleri ve fizyolojik yapıları nedeniyle seçici kişilerken erkekler avcıdır. Seçici konumdaki birisi sap olamaz, ancak bir avcı sap olabilir. Bu avcılık seçicilik konusunda çok daha kapsamlı çalışmalar vardır ki bir SSS içinde yer alması kapsamı açısından doğru olmaz. Kısaca sadece erkekler sap olabilir. Not: Erkek kadın ayrımı konusunda daha ayrıntılı açıklama bir alttaki yazıda. Özellikle seçicilik, av ve avcılık kısmı bu konuya ışık tutacaktır. [signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: soniayt, 15 February 2004 02:55 tarihinde demiş ki: kime bana mı Bütün paticik halkına çalışıyoruz efendim biz.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 teşekkür ederiz paticik tarafından kendi açımdan yok ben almayayım kendi işimi kendim görür birini de kendim bulurum çöpçatanlık işlerine girmem :p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: soniayt, 15 February 2004 03:04 tarihinde demiş ki: teşekkür ederiz paticik tarafından kendi açımdan yok ben almayayım kendi işimi kendim görür birini de kendim bulurum çöpçatanlık işlerine girmem :p Onu anladıkta. Teşekkür ederiz paticik tarafından bölümünü çıkartmadık biz pek.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ufh ufh ufhhh. ne acaip bi gün kimi uyur kimi sızar kimi dans eder kimi böle benim gibi nete girer:) ufh içerde millet napıo ben sıkıldım başım ağrıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 offf yani paticik halkı adına sana teşekkür ederiz demek istedim anladın mı anlamadıysan daha açıkca söyleyeyim istersen :-p kızma sadece şaka[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 February 2004 02:42 tarihinde demiş ki: Sapıye olabilirsiniz. Kırıldım laaa Nerden bulun bole laflarr :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 zuhauh sapiye.. *yarılır*[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 La deyuzlar gunahtır la sizin bu konuştuklarınız! Bre kafirler! Ehm, pardon. Yaws benim de hiç olmayor neden? Çünküm hiç doğru kisiyi bulamıyom. Bulunca da açılamıyosun hay boyle işe yani... Arkadaşlar en iyisi nedir biliyor musunuz? Bakın bu laf hayat felsefeniz olsun O yol bayır aşşaı Girsin g***ne dinazor t***ağı Bakın o kadar sansür koydum artık kaydımı silmezsiniz :p ... ... ... Aradığınız deliye şu anda ulaşılamıyor. Sanırım hayatın anlamını çözmekle meşgul...[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lord_elvyn azını topla hımmm :hrr:[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aşk bir taktik sanatıdır çünkü her an savaştasınızdır.[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar