Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ah keşke bugün bir sevgilim olsa...

soniayt

Öne çıkan mesajlar

Benım ıcın cok normal bır gun oldu valla
sevgılımın olması veya olmaması bır sey farkettırmedı bende:P
NE ruhsuz adamım bea sevgılım varken kız arkadasımla bıle o gun bulusmadım sap arkadaslarımla gezdım:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır
Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 February 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
- Kadınlarda Sap olabilir mi?
- Kesinlikle hayır. Kadınlar milyonlarca yıllık evrimleri ve fizyolojik yapıları nedeniyle seçici kişilerken erkekler avcıdır. Seçici konumdaki birisi sap olamaz, ancak bir avcı sap olabilir. Bu avcılık seçicilik konusunda çok daha kapsamlı çalışmalar vardır ki bir SSS içinde yer alması kapsamı açısından doğru olmaz. Kısaca sadece erkekler sap olabilir.
Not: Erkek kadın ayrımı konusunda daha ayrıntılı açıklama bir alttaki yazıda. Özellikle seçicilik, av ve avcılık kısmı bu konuya ışık tutacaktır.
[signature][hline]icQ=135954330
Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki:
Estel sen uyku ne biLiyon mu?
Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki:
Evettt.Yataghh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
soniayt, 15 February 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
teşekkür ederiz paticik tarafından
kendi açımdan yok ben almayayım kendi işimi kendim görür birini de kendim bulurum çöpçatanlık işlerine girmem :p

Onu anladıkta.
Teşekkür ederiz paticik tarafından bölümünü çıkartmadık biz pek.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Sosyal ağlarda paylaş

La deyuzlar gunahtır la sizin bu konuştuklarınız! Bre kafirler!

Ehm, pardon. Yaws benim de hiç olmayor neden? Çünküm hiç doğru kisiyi bulamıyom. Bulunca da açılamıyosun hay boyle işe yani... Arkadaşlar en iyisi nedir biliyor musunuz? Bakın bu laf hayat felsefeniz olsun

O yol bayır aşşaı
Girsin g***ne dinazor t***ağı

Bakın o kadar sansür koydum artık kaydımı silmezsiniz :p

...

...

...

Aradığınız deliye şu anda ulaşılamıyor. Sanırım hayatın anlamını çözmekle meşgul...[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...