dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ask, sevgi, ayrilik gibi kavramlardan alakasiz, tamamen insani notrleyebilicek, sakin vokallerin oldugu sarkilar onermenizi rica ediyorum. not: tamam sakin olmaya da bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nötr dedin aklıma death-painkiller geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 god is an astronaut isis pelican dmst vs vs post rock-experimental metal türlerine aban bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kings of convenience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dory said: ask, sevgi, ayrilik gibi kavramlardan alakasiz, tamamen insani notrleyebilicek, zaman zaman ihtiyaç duyduğum zaman. adını sanını bilmediğim böğürtülü şarkılar dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sozlerini dinlemeden dinleyeceksen Elliot Smith :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 leigh nash aşk tadı deil bana göre ama kaanı nötrün kralı yapar : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Darqainu said: god is an astronaut isis pelican dmst vs vs post rock-experimental metal türlerine aban bence god is an astronaut +binbeşyüz isis de iyi sayılır. Diğerlerini bilmiyodum bulayım dinleyeyim bari :) post-rock güzel bşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Godspeed You!Black Emperor , Experimental Audio Research ve Sigur Rós yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayrıca, this will destroy you ve mogwai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?12,1974743,page=1 daha eklencek şey var aslında da sorarsanız yardımcı olurum artık üşendim 1yıl önceki topiki okumaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Oo iyi oldu bu link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 the cinematic orchestra - to build a home banko john mclaughlin - human shearwater - rooks sia - sunday al sana baştan sona "smooth" bir 4lü, tepe tepe dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ZaugnaKhaldun said: kings of convenience O olmaz... Know How? You and me aloneeeee, sheer simplicity! =] Topikin sahibi de trip hop dinlesin. Keyif insani olsun. Bir de WoW'u biraksin, `get a life`sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar