Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yahu senelerdir izlerim bir türlü konuşmaları anlamıyorum ya deliricem ulan. cnn-türkte herif direk ne dediğini söylüyor. ulan yiyio herif konuşmaları cızırtı var zaten nasıl anlıyorsun be bilader helal yani. bu da böyle bir anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok yemiyo spiker. ben az çk seçiyorum kelimeleri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 en sonda tebrikler 1. oldun diyo bitek onu anlıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adam yıllardır işin işinde ki bende her zaman o arabayı kullanan nası o hızla giderken konuşuyor onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 zaten her yerde konuşmuyorlar.. uygun olan yerlerde kounşuyorlar :) hızın az olduğu vs.. yoksa adam konnuşacam diye hata yapar kesin... zaten konuşma sürekli olmuyor, bi durumolduğunda konuşuluyo ön tarafta kayma var vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok hacı ne kelime yiyenler gördüm konuşurken neleri anladım da bu herifleri anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Madcat said: Yahu senelerdir izlerim bir türlü konuşmaları anlamıyorum ya deliricem ulan. cnn-türkte herif direk ne dediğini söylüyor. ulan yiyio herif konuşmaları cızırtı var zaten nasıl anlıyorsun be bilader helal yani. bu da böyle bir anımdı. Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya zaten buyuk bi bolumu klasik konusmalar yani sabit 8 10 cumle vardır onu soyluyolardır. gecen gun halamın kızı tatile amerikaya gitmiş cok guzel bi biblo getirmiş tarzı bişi yok. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 onu dese valla anlıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sallıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 the dobroskiva ön takıma ses geliyoring difransiyel engine shift gear rear go go finish difransyelden emin değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben kaza yaparkenki konuşmalarını dfuymak istedim hep. "JESUS DUCKING CHRIST! OH I'M SO DUCKED!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 said: Formula 1 pilotlarının hayal edemeyeceğimiz koşullarda, korunması çok güç olan hızın yanı sıra muazzam bir dengeyi sürdürmek için de mücadele verdikleri genellikle göz ardı edilir. Pilotların 1 etap boyunca buton ve kadranlarla sayısız kez yapmak zorunda oldukları milimetrik ayarlar, insanüstü bir konsantrasyon ve beyin gücüne işaret ederek ‘multitasking’ sanatına yaklaşımımızı değiştirme potansiyeline sahip. https://vimeo.com/183872530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum lan nerden buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar