Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yahu senelerdir izlerim bir türlü konuşmaları anlamıyorum ya deliricem ulan. cnn-türkte herif direk ne dediğini söylüyor. ulan yiyio herif konuşmaları cızırtı var zaten nasıl anlıyorsun be bilader helal yani. bu da böyle bir anımdı.
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok yemiyo spiker. ben az çk seçiyorum kelimeleri. :D
Zep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 en sonda tebrikler 1. oldun diyo bitek onu anlıyorum bende
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adam yıllardır işin işinde ki bende her zaman o arabayı kullanan nası o hızla giderken konuşuyor onu anlamıyorum
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 zaten her yerde konuşmuyorlar.. uygun olan yerlerde kounşuyorlar :) hızın az olduğu vs.. yoksa adam konnuşacam diye hata yapar kesin... zaten konuşma sürekli olmuyor, bi durumolduğunda konuşuluyo ön tarafta kayma var vs vs
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok hacı ne kelime yiyenler gördüm konuşurken neleri anladım da bu herifleri anlayamıyorum.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Madcat said: Yahu senelerdir izlerim bir türlü konuşmaları anlamıyorum ya deliricem ulan. cnn-türkte herif direk ne dediğini söylüyor. ulan yiyio herif konuşmaları cızırtı var zaten nasıl anlıyorsun be bilader helal yani. bu da böyle bir anımdı. Al benden de o kadar.
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya zaten buyuk bi bolumu klasik konusmalar yani sabit 8 10 cumle vardır onu soyluyolardır. gecen gun halamın kızı tatile amerikaya gitmiş cok guzel bi biblo getirmiş tarzı bişi yok. :D:D
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 onu dese valla anlıcam lan
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 the dobroskiva ön takıma ses geliyoring difransiyel engine shift gear rear go go finish difransyelden emin değilim sdf
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben kaza yaparkenki konuşmalarını dfuymak istedim hep. "JESUS DUCKING CHRIST! OH I'M SO DUCKED!"
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 said: Formula 1 pilotlarının hayal edemeyeceğimiz koşullarda, korunması çok güç olan hızın yanı sıra muazzam bir dengeyi sürdürmek için de mücadele verdikleri genellikle göz ardı edilir. Pilotların 1 etap boyunca buton ve kadranlarla sayısız kez yapmak zorunda oldukları milimetrik ayarlar, insanüstü bir konsantrasyon ve beyin gücüne işaret ederek ‘multitasking’ sanatına yaklaşımımızı değiştirme potansiyeline sahip. https://vimeo.com/183872530
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum lan nerden buldun.
Öne çıkan mesajlar