vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arkadaslar elimde cok uzun bir video var ben sadece kucuk bir kismini almak istiyorum bikac program denedim ama beceremedim bana nokta atisi yapabilirmisiniz:) simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Windows Movie Maker, aşağıdaki linkteki yöntemle yapabilirsin, http://www.scribd.com/doc/263400/Splitting-a-Video-Into-Parts-Using-Windows-Movie-Maker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Queen said: Windows Movie Maker, aşağıdaki linkteki yöntemle yapabilirsin, http://www.scribd.com/doc/263400/Splitting-a-Video-Into-Parts-Using-Windows-Movie-Makerbeceremiyom:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 after effects kullan en kolayı : P bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SoulCube said: after effects kullan en kolayı : P bence..tesekkur ederim denicem bu aksam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 "virtual dub" en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 CaNNi said: "virtual dub" en kolayıbunuda degerlendirmeye alicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 arkadaşlar birşey soracam, şimdi ben video cut yapmak istiyorum. video oynatmak için kmplayer kurdum, codec modec kurmadıydım hiç. fakat şimdi xvid tipinde olan bir dosyayı kesmek istiyorum, açıyorum movie maker ı, import ediyorum bu filmi, fakat audio sanıyor. virtual dub da denediim zamanda, couldnt locate decompressor for format xvid diyor. çözüm nedir bilen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 TmpGenc herturluye cevırıyorsun (HD den tut VCD ye kadar ) kesme bıcme muzık ekleme olayları gayet basıt.. tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 quicktime da bu işi görür. çok basit izleme ekranındaki süre cubugunun üstünde 2 tane üçgen şeklinde hede var onları istedigin yere koy sonra normal windows kesme komutuyla kesip kalan yeri de save yaapbilirsin. format deişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar