DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Merhaba arkadaslar, ben bir Ingiliz Bulldog sahibi olmak istiyorum artik arastiriyorum su anda tam bana gore bir cins gibi duruyor. Burada bu cinse sahip olan biri varsa bakimi hakkinda, huyu hakkinda ne bileyim genis soyle bi bilgi verebilir mi? Birinci elden bilgi almak cok daha yararli olucak internet arastirmasindan. Ben ufak bir dairede yasiyorum ama kopegimi hergun duzenli olarak ve uzun uzun egzersiz, yuruyuse cikarma imkanim var. Onun disinda havlama olayi nasildir, az havladiklarini duymustum? Dogru mudur? Cunku komsular biraz kil. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bohuhuhuuu bulldog!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dun mesajinizi gordum ve okudum, ingiliz bulldog sahibi bir pati uyemiz varsa onun sordugunuz sorular hakkinda cevap vermesi daha saglikli olur diye dusundum. ama genede buldugum birkac linki sizinle paylasayim, cevap veren olmazsa oradaki sayfalara bakip bilgi edinebilirsiniz. ancak cok cins komsulariniz varsa bu konuda kendinizi iyice hazirlamaniz gerekir. cunku kopek bakimi hele ki yavru kopek bakimi cok kolay degildir. Ingiliz Bulldog - Havhav Ingiliz Bulldog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gerçekten harika yaratıklar iyi bi seçim yapmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ben ingiliz bulldogu besliyorum eğer almak istiyosan bi kaç konuda sen uyarayım Öncelikle camış gibi bir hayvandır günün büyük kısmını uyuyarak geçirir bazen şüphelenirsin acaba doğalmı diye kesinlike hayvanın yapısından geliyo yani anormal bir durum ayakta olduğu zamanlarda aklına gelebilecek herşeyi kıtlamaya başlar(yaklaşık 1 yaşına kadar böyledir) terlik sehpa halı insan hatta duvarları taşları bile ısırır Yapı olarak dünyadaki en narin hayvanlardan biridir kendi maması dışında herşeyden alerji olabilir o yüzden 14-15 aylık olana kadar maması dışında hiçbişe yememesine dikkat etmelisin hastalık olarak genelde kulak burun ve gözünde sorun olabilir anestesizi çok ama çok iyi ellerde yapılması gerekir bir çok bulldog sahibi köpeğini anestezide kaybeder maalesef hayvan uyurken insan modeli horlar yavruyken bile tabi benim çok hoşuma gidiyo ama sen sevmeyebilirsin onun dışında çok akıllı olduğu söylenemez eğitim vermesi zordur ama sahibini korur ve kıskanır büyüdükten sonra otoriter bi köpek olur ama beslenmesine çok iyi dikkat etmen gerekiyo her daim açtır sakın duygu sömürüsüne ayrıca yemeğini hemen hemen hiç çiğnemeden yuttuğu için arada bi hazmedemez ve kusar korkacak bişe yok domuz gibidir hiçbişe olmaz hatta gider çıkardığını bidaha yemeye çalışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 en tatlı köpekler listemde top10'dadır heralde bu model yirim yirim o nanakları euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sagolun arkadaslar bilgiler icin. Alirsam yavru degil de barinaktan almak istiyorum yasi farketme gerci. Ben kucuk bir dairede yasiyorum ama sorun olur mu kopek icin? Dedigim gibi hergun uzun yuruyus, park turu, sahil gezisi imkani olucak ama eve gelince ufak bir odada yasayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok sorun olmaz zaten tüysüz hayvan o yüzden evde bi pislik yapmaz tualetini yapacağı yeri alıştırdıktan sonra kafan rahatlar onun dışında havlamazda pek arada bi oyun isteyince eğer ilgilenmezsen tepene dikilip havlayabilir o kadar ama odada kapalı tutarsan sabaha kadar havlar o yüzden evde rahatça gezmesine musade etmelisin zaten o 1 yada 2 yer bulur kendine genelde sandalye altları oluyo buralarda gider orda uyur hayvanın en büyük özelliği sürekli uyuması :) evde beslemek için en ideal hayvanlardan biridir ama dediğim gibi çok narin hayvanlar öle aklına geleni vermiceksin yesin diye ota boka alerji falan olabilir bide alırken yavru almanı tavsiye ederim hem küçükken eğitim vermeye başlaman daha iyi olur hemde o buruş buruş olduğu dönemini kaçırma diye :) Onuda çok özenli seçmelisin çünkü ırksal olarak bir çok hastalığa alt yapıları var sen ilk görüşte anlamasan bile sonradan çıkabilir Ben benimkini ukraynadan getirttim özel bir cins babası ukrayna şampiyonuydu ona rağmen hayvanda kalıtsal hastalık vardı onla uraşmak zorunda kaldım almadan önce güvendiğin bi veterinere götür baştan aşşa kontrol etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 biri benden mi bahsetti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eet bulldog dururken yakışıyormu Chihuahua almak diyorduk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahaha sen de! bizim ortaokulda Caner diye bi arkadas vardı tarih dersinde halep anlasmasını anlatırken hoca parmak kaldırıp HOCAM BENİM SOYADIM DA HALEP demişti. hey gibi caner halep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 chi bana degil bi arkadasa lazım bursadaki =) ama bulldog benim :D alıp köpege vercegin parayı bana ver hem bi bulldoga bakmıs olursun hem ben kazanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar