Odinn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Merhaba arkadaşlar Annemin bazı 2 boyutlu kumaş/keçe tasarımları için taslakları lazer kesime hazırlamak için corel draw kullanmak gerektiğini söylüyor. Anladığım kadarıyla nesnenin kenarlarını nokta haline getirerek bunu yapıyorlarmış. Elimdeki jpg formatında 2 boyutlu nesne grafiklerini kullanarak tam olarak bunun nasıl halledildiğini bilen varmı ve kaynak gösterebilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Corel Draw ile neyi nasil yapacagini anlatabilirim fakat ne yapman gerektigini anlamadim yazdigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bana telefondan lazer kesim yapan adamın anlattığı kadarıyla: Herhangi bir jpg obje resmi , bunun kenarlarını nokta haline getirecek ve buda lazere kesmesi gereken yerleri gösterecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Noktali cizgi koycaksin yani objenin kenarlarina. Epeyce basit bi islem. Corel Draw varsa hali hazirda kurulu sekilde msn/gtalk bisi yolla ozel mesaj ile anlatayim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 path halinde istiyorlar yani, corel i bilmiyorum da illustrator da otomatik olarak yapabilceğin bi live trace seçeneği var, ordan corel'e aktarılabilir sanırım eps formatında filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar