jankis Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bugün 25th hour geliyo sanıyodum edward norton ın .. piyanist ve o varken buna gitmeyi bile düşünmüyoduk 25th hour ın taksimde hiçbi yerde bulunmayışı üzerine henüz vizyona girmediğini kararlaştırdık (bütün hafta boyunca konuştum arklar az daha dövüyodu eha) piyanistin de saati uymayınca buna gittik iyi ki de gitmişiz bi müzikale 13 oscar verecek kadar dalı nası bulmuşlar ben anlamadım ama film müthiş arkadaşlar fırsatınız olursa kesin gidin derim çok eğlenceli sıkmıyo ve renee ile ilgili tüm görüşlerim değişti ilk me, myself n irene da izlemiştim orda da güzel değildi bence ama burda çok şirin olmuş ve süfer oynamış rolünü neyse müzikallerden nefret etme derecesinde değilseniz bunu kesin görmelisiniz[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 up arkadaşlar gidin şu filme oscar alcak sora dert yancaksınız benden sölemesi ehehea[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bi daa up diğer thread için[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 lol kıskandın di mi senin topicte yorum yapılmadı diye? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehhehehee banane önce ben açmıştım kurallar ne yazıyo :P[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 walla güzel bence[hline]# Prena Portal Açıldı #... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 oscar ı da kaptı artık kesin izler millet bilin bakalım değerini[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar