Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saklıkentte Konser - 21 Şubat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21 Şubat cumartesi günü saklıkentte bir metal günü olacak..
calacak gruplar crossife soulitary karakedi cidesphere celestial asylum ve in spite..
kapı 13.00 de acılcak ve giriş 5 milyon..o gun daha iyi bi işi olmayan herkes gelsin..biletler dostta, imgede ve zıd muzikte satılıyor..
Mesaj tarihi:
şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım...[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
istanbul saklıkentte nası konser vermeyi planlıosun:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
düşünün nasıl bir yer olduğunu bile bilmiyorum ha ankara ha istanbul sonuç:orda olmak vardı anasını satayım[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
istanbul saklıkentte o alt kattaki bilgisayarların yanındaki camdan bakınca görülen küçük cüce evinde yapcaklarmış..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
If 2 heart ensemble samanlık is be seyran
  • Yeni Oluştur...