Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Oyunu yükledim. Crack yaptım. Play dediğimde Ubisoft Autopatch çıktı. Tamam yap bakalım dedim. Update'leri bulup yükledi. Şimdi oyunu çalıştırmak istiyor musunuz diye sordu evet dedim. Ama sonra error verdi. Failed to start downloaded update file. File corrupted? (C:UsersAlcadrasAppDataLocalTempubi6DC1.tmp.exe) aynı sorunla karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ya cracki yapmayacaktın ya da autopatch yapmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 abi play deyince zaten kendi açıyo autopatch'i. o olmadan ilerleyemiyosun. crack yapmadan yaptı autopatch'i. bu hatayı verdi işte. sonra crack yapayım dedim, yine aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 tamam istemiyorum. sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bölüm kurallarını okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar