c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 nedir bu hula hula girl ya ?Nazarlık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 valla askere gıtmesem yapıcaktım kendıme birtane de zaman yetmedi hula girl vendor dan alıyorsun yanlıs hatırlamıyorsam gormustum bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 shatardaki luzumsuz trol vendordan alıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hula hula işte arabada kafası sallanan köpek misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 İstediği malzemeler fazla olsa da bunları kasması okadar zor değil. Ben iki aracıda 5 günde yapacak malzemeyi çıkarmıştım. Güzel gözüken bir araç ama çok ses çıkarıyor. Çok uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 c.m.w said: nedir bu hula hula girl ya ?Nazarlık mı 2. dünya savaşı sırasında amerikan ucaklarında bol bol görülen, uğur getirdiğine inanılan bir aksesuar.. blizz çalışanı: kanka ya helikopter yapıoz böyle savaş uçaklarında olan şu bebeklerden koyalım mı ak? 2. b.ç.: haha ok süper olur.. yeterince cevap verdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar