burakei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Pek sanmıyorum ama bilginiz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 avatürk sayesinde burda d&r larda bile satılmaya başlandır. ordaki d&r lara bakabilrisin. yada avatürkün sitesinde havale veya kredi kartı ile satın alabilirsin..site: www.avaturk.com[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 cool hand cafede nekadr[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 avaturkten istettim aras kargoda paket kaybolmus 1 hafta araştırılacakmış bulunamazsa 20 günde parası verilecekmiş şaka gibi.cool hand cafe nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 coolhande söylersen getirtirler hemen ellerinde yoksa da. amy leeci mekfilay[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 coll hand e baktım kalmadı dediler.oyunlarla ilgilenen kişi orda değilmiş yarın soracam ama böyle bir imkan varsa cool hand ten alın ankaradaki arkadaşlar.Aras kargo sağolsun yedi benim oyunu. bu gün avatürkte kapalıydı sanırım kar nedeniyle. delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bende persembe gunu avaturkten sıparıs vermıstım kesın kar yuzunden ertelenır sımdı bu yav tuh coolhand'den alınabıldıgımı bılseydım keskem :p[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 birakirmiyim olm demin antrenmandan geldim. kankalar haraslıo sürekli ALİ CS OYNA @Lİ @Lİ @Lİ CS CS CS die...[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aras kargoda ilk kez bir paketin kaybolduğunu duyuyorum.. Avatürkle temasa geçebilirsen sorunların daha çabuk hallolur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sanırım anarchy forumlarında idi, kaybolmamisti ama baska bisi gondermislerdi birisine, hata olmus[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ama o avatürkün hatası aras kargonun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Tabiki avatürkün bi hatası yok hatta kapalı oldukları halde maillime cevap verdiler gerçekten ilgililer.Birazda soğuğa dayanıklı olsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şimdi yokmu cool hand de yani[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 migros d&r da satilio tam fiyati 104 milyon[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aferdersiniz çüş 104 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 104 verilmez ya avaturk den alirim 80 e şimdi cool hand de varsa ordan alim diyom varmı yokmu (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yarın gidicem ben oraya yarına kadar beklersen var mı yok mu ne zaman gelir sorularını cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ok saolasın[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarchCosweld Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar star force galaxies almak isteyenler benimle irtibata geçebilirler [email protected][signature][hline]FrF---R.İ.P kardeştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakei Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 cool hand cafede yokmuş istetmişler salı günü ellerinde olacakmış ama fiyatı sanırım biraz daha yüksek olur.Ankara Migros d&r a telefonla sordum yok dediler. cool hand cafe telefon numarası: 4259248 [Bu mesaj burakei tarafından 15 February 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar