Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet bi süre once 1 sene kadar fln linux denemiş ve elime yuzume bulaştırmıştım sonrada apache mysql ve php yi windowsa kurarak yolauma devam etmiştim. Bi kaç aydır php ilede ilgilencek vaktim olmuyordu pek fazla o yüzden sorun yoktu şimdi yeniden bakiyim dedim forumlardaki tartışmalar sonucu linux u tekrar denemeye karar verdim. Elimde bir mandrake 9.0 cd si vardı ama baktım sharky debian ve slackware önermiş neyse 1 gecede çektim slackware in 2 cd sinide. Kurdum ( mu acaba) işkence gibi gelen dakikalardan sonra saatler saatleri vurdu ve gnome un yüzünü görmeyi başardım. Ancak gel gelelimki nette sorun var kesinlikle bağlantımı kuramadım. Debian denedim aynı hüsranla sonuçlandı. Bende mandrake 9.0 ımı kurdum ve 9.2 nin isolarınıo çekmeye başladım 2 cd si bitti ( artık bu sayade bütün linux versionları elimde arşivlendiler hehe ) tmm ancak ben bu isoları linux partitionlarıma çektim ve bu isoları linux altında nasıl cd ye kaydederim :) hade helpin sağlıcakla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar