Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adrasan koyu

senko

Öne çıkan mesajlar

adrasan koyu kucuk kıyı kasabası gibi bir sey, guzel bir koy. oyle belek gibi neyin degil, luks tatil yerleri yok. bungalovlar var mesela. bir cay denize akıyor onun etrafına pansiyon neyin kurulu. cayın icine de cardak atıp hamak kurmuslar uzerinde agaclar var oylecene rahatlıyorsun yatıyorsun golgede. denizi guzel, serin cunku ve sakin oluyor genelde olimpos gibi degil daha rahat bir yer.koyun etrafındaki daglar nispeten yuksek, gunes batarken deniz guzel oluyor. ısık kirliligi yok o yuzden gokyuzu de guzel gorunuyor. bir de hippie bir dukkan var(=.. tabi bunların hepsi bir sene onceydi su anda ne halde bilemeyecegim
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk otel var ama az,bolca pansiyon var kimisini yerlileri işletiyor sevimli oldukca,denizi bir akdenizli pek tatmin etmez ne kadar orda yuzme ogrenmiş olsam da gıcık oluyorum denizine,kum cunku tabaan ve metrelerce yuzsende sıg olabiliyor, bunu yanı sıra bazen de aniden derinleşebiliyor.kayalık yakınlarından denize girilmesi tarafımdan tavsiye edilmez zira deniz-annesi pek bol..bu da yardımcı olur sanırımbiz koreli pansiyonda kalmıstık,ailemin arkadasları isletiyordu zira,baya da memnun kalmıstık..iyi eglenceler,, ha bi de adrasan seriin baya antalya ya gore haa bi de sineek olabiliyor maleseff.(
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
denizi bir akdenizli pek tatmin etmez ne kadar orda yuzme ogrenmiş olsam da gıcık oluyorum denizine,kum cunku tabaan ve metrelerce yuzsende sıg olabiliyor, bunu yanı sıra bazen de aniden derinleşebiliyor..(

ama tam tersi yahu denize ilk girerken epey kaya var daha sonra da zaten derinleşiyor. ilerisi kum ama ilk girerken kaya neyin var bir de ahtapot gordum ben orada!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...