Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da olası deprem

elle_iphe

Öne çıkan mesajlar

said:
elle_iphe, 05 February 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
yoo vermez ..
ya ölenle ölünmüo bn de bi arkımı depremde kaybettim. insanın ölcei yoksa ölmüo da.
bi ark vardı.. depremde evde diilmiş arkında kalıomuş ve arkıyla gece içimeye gitmişler sora evi bulamayıp başka yerde sabahlamışlar. ama o arkının evi çöktü ve çocuk depremde ölmedi, başka bi sene intaar etti.
yine de öle demem tmm ama sonuçta bzm bina yıkılırken bile gülerim napim madem ölücem yani??

Her zaman 1 adım hareket bile hayatımı kurtarabilir...
Ben istanbul sahilde oturuyorum...Tam fay hattındayım yani..
Üstelik direk deniz kenarı..Yani beklenen deprem olursa ya ewimiz yıkılıcak yada duyun altına göçücek...
Ve ben bu süre zarfı içinde ''Haydi kapın bi bira gelin yanıma gülelim nasılsa zıbarcaz'' diyemem kusura bakma...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///

Sosyal ağlarda paylaş

"atma" yada "sallama" olayına gelecek olursa,Kimse "olamaz" diyemez...DEMEMELİ...

"OLURSA NE YAPMAK GEREKİR" diyerek ÖNLEMİ alınmalı..

9 saniye, kitaplara girmeyen 10 şiddetinde olursa o 90 saniyeye bedel olur.. Olacak mı orası bile bilinmiyor ama ÖNLEM ÖNLEM diye bağırıyor her yer..

Ki,daha geçen 2-3 hafta önce televizyonda beyoğlunun arka taraflarındaki çürük binaları gösterdiler..

Olası bir deprem halinde "ki Allah Göstermesin" ne olacağını hayal etmek istemiyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Sosyal ağlarda paylaş

vardır bu konuda japonların bi calısması falan. onların en son kedibalıgı mı ne bi seyler yapıolardı. o deprem icin miydi neydi. artık onlardan anlarız ne zaman deprem olcak olmıcak. meteoroloji de gelisti o radarlar falanla anlamıslar karın geliceini. bunun da bi yolu bulunur elbet. sonsuza kadar depremden habersiz yasamayız heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi afet merkezinin haftasonları kapalı olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne hazırlığından bahsediosunuz..
Geçen gün bi yakınım gitmiş bilgi toplamak için
Bugün cumartesi tatil demişler
Ama doğru söylüyolar tatilde deprem olmazkı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...