taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar, grafik programlarıyla aram hiç iyi değildir. hafiften başlamak istiyorum. paint shop pro 8.0 kurdum bilgisayara. nasıl transparan bir gif dosyası oluşturabilirim?
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sana şu kadar yardımcı olabilirim image ready veya firevorks kur onlarda dene.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim sitemdeki ana sayfada var. www.neverendinglegends.tr.cx Buraya girince mouse iconu ele donusecekOzaman copyalayip bilgine kullana bilirsin Ha nasil yapilir diyosan onu bilmiyorum.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 fireworks ya da photoshop ile yapabilirsin. birebir yardım almak istiyorsan görsel sanatlar bölümünden horace'a sor. o herbişey biliyor :P[signature][hline]its supersonic
Öne çıkan mesajlar