taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar, grafik programlarıyla aram hiç iyi değildir. hafiften başlamak istiyorum. paint shop pro 8.0 kurdum bilgisayara. nasıl transparan bir gif dosyası oluşturabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sana şu kadar yardımcı olabilirim image ready veya firevorks kur onlarda dene.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim sitemdeki ana sayfada var. www.neverendinglegends.tr.cx Buraya girince mouse iconu ele donusecekOzaman copyalayip bilgine kullana bilirsin Ha nasil yapilir diyosan onu bilmiyorum.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 fireworks ya da photoshop ile yapabilirsin. birebir yardım almak istiyorsan görsel sanatlar bölümünden horace'a sor. o herbişey biliyor :P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar