darklife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben bu oyunu 2d olarak oynuyordum sımdı 3d kurdum hata verriyor :( ben anlamadım bırde sızbakın anlayan var sa yardım ederse sevınırım tesekkurler. hata mesajı: Ultima Online does not appear to be installed correctly on your system. please re-install UO by running the setup.exeprogram located onyour UO CD-ROM. umarım anlıyan bır arkadas vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 patch yaptıkdan sonra mı verdi bu hata mesajını ? mesaja göre yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş gözüküyor.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Anason, 11 February 2004 21:36 tarihinde demiş ki: patch yaptıkdan sonra mı verdi bu hata mesajını ? mesaja göre yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş gözüküyor. evet patch den sonra verdı sımdı yenıden 2d yı kurdum oda olmuyor. windows hatamesajı verıp kapatıyor uuuuuffffffffff :( olmuyor. ama yınede sagol anason tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sadece client.exe ye basıp denesene bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 olmuyor makıneye bır daha format atacam olmazsa ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 başka çözümüm yok.virüs taraması dene istersen birde.yoksa at .)[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 duzeldi tesekkurler anason :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Anason 3d client i nerden buşlacam bırde bana evden server kurmayı ögretirmisin sorunlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 EXAA ben ogretım istersen kolay bisey[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar