Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 http://www.tr3d.com/index.php?id=dersler>>animasyon>>camera2 kamerayı yol boyunca götüremiyorum orada positiona path seçiceksin diyor benimkinde path yerine positionda path constraint war onuda secince pick target yerine add target diyorum bence pek farkı yok ama yürütmeyi başaramadım line basında kalıyor oyle sorun sızce nerede? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ülen bi alalhın kulu cevap yazsın be yazık diilmi bana :D[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 anlasam yazardım valla yani dediğini değil 3dmaxden =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 neyse önemli diil :) kafayı yer bulurum sonunda...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 PArdon yeni gördüm... pick target değil, aynı menüde altlarda add path var. add path ile seç line'ı follow'un yanına da click koymayı unutma[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Dygrogrand, 14 February 2004 23:29 tarihinde demiş ki: PArdon yeni gördüm... pick target değil, aynı menüde altlarda "add path" var. "add path" ile seç line'ı "follow"un yanına da check koymayı unutma [signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Tenk yu falla dygrogrand sende olmasan napcem :D[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 :) önemli değil de edit yerine quote etmişim mesajımı o da ilginç olmuş tabi..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar