stinger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Arkadaşlar bu hayvanlar oyun içinde satın alınıyormu yada alınacak şekilde bir ayarlama gelecekmi ? Zamanında senditin kazığını yiyip preorder yapamadım acaba hiçmi kullanamayacam mamut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mamut ve Gergedan siege battlelarda önemli pvp de ve seyehatte kullanmak gereksiz Muhtemelen ilerde satıcaklarını düşünüyorum çünkü başka siege hayvanı yok Ama şu an siege tam oturmadığına göre hemen olmasını bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bir şekilde satın alınabilir yapacaklardır.cünkü arkadaşın dediği gibi siege için gerekli hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 alternatıf ı var ama .zırhlı at .ben satılacagını dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mammut sahibi olarak Zırhlı atı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben mamutu bozdurup yerine 6 at alıp 50 silverdan satmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yevaud said: Mammut sahibi olarak Zırhlı atı tercih ederim mamut ve gergadan siege sihaı olarak kullanılıyor ,at ve deve(ilerde oyuna dahil edilicek) binek hayvan ve savaş için kullanılacak yani farklı katagorideler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar