raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 dün bilgisayarıma eski bir oyun yükledim bu oyunla birlikte kendi kendine directx 6 kuruldu.sonra oyunu sildim war of the ring'i açtım.fakat directx versiyonunuz eski dedi.war of the ring cdsinden directx 9'u yükledim.fakat olmadı directx versiyonunuz eski diyor hala!nasıl bilgisayarımdan silerim directx'i tekrar 9'u kurmak için?[signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 selam raton directx i tamamen kaldır bastan kur ama donanaım kısmına açarsan threadi daha cabuk cvp alırsın[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 nerden kaldırırım ekle/kaldır'da yok![signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yeni bi directx 9 oyunu al =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tüm oyunlarımı denedim olmuyor :(!başka oyun cdlerinden denedim yüklemeyi 9'u yine olmuyor![signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet olmuyor :(![signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Directx kullandığını bildiğin diğer oyunlarda sorun yoksa o sorun çıkaran oyundan şüphelen. Orginal olmadığını ve crack'li olduğunu varsayıyorum. Crack'te problem olabilir :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 warcraft 3 ft'de sorun çıkartıyor crackli olduğu halde ama ne hikmetse prince of persia sands of time'da sorun yok![signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 directx erradicator (veya az bişi farklı bilemem) diye bir program vardı bi ara directx i toptan kaldırıyodu bilgisayardan bi de onu dene istersen[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar