Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Şu anda harika bir album dinliyorum.. Saolsun Bon Jovi üşenmemiş eski şarkılarını tekrar, akustik ağırlıklı yorumlamış bir albüm yayınlamış.. *wanted dead or alive *livin' on a prayer -feat. olivia d'abo *bad medicine *it's my life *lay your hands on me *you give love a bad name *bed of roses *born to be my baby *everyday *keep the faith *i'll be there for you *always bonus track; *the distance (live) *joey (live) kesinlikle bir elinizde kahve kitap okurken ya da birşeylerle ilgilenirken çok rahat dinleyebileceğiniz, soft ve güzel bir albüm.. edinilesi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben HIC sevmedim ![signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar