chris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi sorum olacak ben varolan standart ses sistemini güçlendirebilirmiyim ? hiçbirşey yapmadan ? aracım golf 5.. böyle birşeyin olduğunu biliyorumda nasıl yapılır,edilir?
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hic bisey yapmadan guclendirme pek bi mantiksiz ehe. bisey yapmamaktan kasit teybi degistirmeden olsa gerek ancak pek verim alamazsin.
chris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yani hayır şuan bulunan zaten yetiyor bana öyle set işine filan girmek istemiyorum sadece biraz daha verim almak istiyorum o kdr..?
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hic biseyi ellemeden anca equalizer ayarlariyla oynayarak verim alabilirsin :) hani golfe ozel bisey olur mu diye dusunuyorum ama hic bisey yapilmadan verim alinabilse adamlar niye fabrika cikisi oyle sunmasin araci?
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sony mp3 player bağla.. yada discman
chris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya bu audilere uygulanan boss sistemi gibi birşey.. olurmu die
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bose illaki olur ancak sonradan uygulanmasi baya kulfetli olur. ayni paraya cok daha kaliteli bisey yaptirabilirsin.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kaliteli hoparlorler takarsan sesi biraz daha berrak alirsin. ama subsiz sistemlerde extra bir$ey bekleme derim. en standart- guzel sesi veren, 2+1 anfi ile,onlere 16 lik mid-tiz takimi ve bagaja min 25 lik bir hava kanalli sub. bu sistemi iyi bir fiyata kurarsin tahminen. anfiyi kaliteli almanda fayda war. sub belki o kadar da onemli degil dusuk frekansta ses kalitesini algilamayabilir kulagin. Mid takimi da kaliteli olursa iyi bir ses alirsin arabanda. bende onlerde 13 luk focal mid takimi, arkada 25 lik focal sub. 2+1 audioson srx3 anfi var. Alpine 9854r deck mevcut. yeterince iyi bir ses kalitesi var. yalnizca alman arabalarinda $asileme sorunu mu vardir nedir, bazen cok az da olsa tizlerden motor sesi gelebiliyor. rahatsiz edebilir, bilgin olsun.
Öne çıkan mesajlar