pisikopat_5 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İyi günler, Öncelikle belirtmek isterim.Ben de eski üyelerdenim.Sitenin açıldığını google'da görünce üyeliğimi aktifleştirip aynı zamanda yardım almak istedim. Oyunu bırakmıştım.Tatil için açmak istedim.Kullanıcı adını girip ares'i tıkladığımda herseferinde aşağıdaki linkteki hatayı alıyorum.Ama başka serverlara girebiliyorum ve başka ID ile aynı bilgisayarda ARES e girebiliyorum. Bu sorun yüzünden GOLD alıp diezde aktifleştirdim ama siteye en az 15bilet yolladım hep otomatik aynı cevaplar geldi.Galiba "connetting issue" diye bir sorun varmış birkaç aydır bunun üzerinde çalışıyoruz diyorlar sadece. Böyle bir sorunu olan, bilgisi olan ya da yapılması gerekenlerle ilgili fikri olan var mı ? Siteye sorunu madem cozemiyorsunuz beimkiyle aynı özellikte bir tane yaratıp bana verin desem kabul edebilirler mi? http://img125.imageshack.us/img125/7272/adszoh9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Onlardan G1 a kaydettigim diğer char daki karakteri eskisi ile aynı levele getirip eskisini silmelerini talep ettim.istemeleri durumunda bu mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bırakmışken niye yeniden başladın ki bug online yani başka bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sorun software sorununa benziyor. silip yeniden kurmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Büyük ihtimalle bilgisayarında yüklenirken bir hata oluşmuş. Biz bu hatayı almıyoruz herhangi bir serverda. Ama herhangi bir karakter bir yere aktarılamıyor. Yani legal olarak aktarılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar