kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Selamlar Ankara da ikinci el otopazarı arıyorum.nerededir acaba ne zaman olur yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 pazar gunleri olur genelde. ostim de olur. ivedik sanayiisine giderken solda kalir. ama sen ostimi sor orada mutlaka gosterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 cok tesekkurler hocam. metro ostim duragı var ,ostim duragında insem yakın olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ostim durağında inip gimat tarafında kalıyo galiba. en iyi ositm dolmuşuna binip "abi araba pazarına gidecem de...." demek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 cok tesekkurler hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abi su ankarada gordugum garip isimlere alisamadim hic. Nasil yasiyosunuz telaffuz ediyosunuz onlari? ositm falan? gmitat bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 didian +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 DiadanLocke said: abi su ankarada gordugum garip isimlere alisamadim hic. Nasil yasiyosunuz telaffuz ediyosunuz onlari? ositm falan? gmitat bilmem ne. ostim= organize sanayi ticaret is merkezi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar