Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık lvl 70 UD male mage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazın karakterimle ilginemeyeceğimden dolayı karakterimi satılığa çıkartmaktayım.
Karazhan EU serverında level 70 UD male mage.
Karakter yaklaşık olarak 4-5 aylık olduğundan dolayı BC sonrasında direkt gelişmekte olan bir guilde de giremedim.
Gerçi şu anda üye sayısı kıtlığından dolayı 25 man raidlere gidemeyen ama üye sayısını arttırmakta olan,keşke biraz daha fazla adamımız olsada SSC TK yapsak,yapabiliriz kapasitesinde olan bir türk guildindeyim.
Karakterde 375 eng/ench,1000 gold,bütün factionların mountları,netherwing dragon,helikopter,hippogrpyh bulunmakta.Bankada ise stacklar dolusu enchanting itemleri ve gene bi kaç stack bütün primallerden bulunmakta(nether dahil).outland ve shattrath factionların hepsi exalteddır.Pazar sabahlarında baba-oğul eğlencesi içinde bir fishing rod bulunmakta.
Karakterimi 200 ytl'den satılığa çıkartmaktayım(70 ytl box+4 aylık ödenmişlik+25 ytl işçilik parası)
Site şu anda offline olduğuundan dolayı bi link veremiyorum ama şöyle bir üzerinden geçiyim.Şöyle ki:
Karakter üzerinde genelde son patchle gelen badge itemleri,1 tane vengeful ve bütün vindicatorlar bulunmakta.1500 arena puan,30 ar bg mark ve 20k honor da mevcuttur.1700 ratingli de bi 3v3'üm var.
pve itemleriyle birlikte karakter 1141 sd,102 spell hit rating,%29.12 critic rating gibi özelliklere sahip.
site online olduğu zaman bi link atacam nasıl olsa ama yazmakta fayda var dedim.
İstanbulda oturmaktayım ama havale olayına da açığım(daha önceden de bi char satmıştım)
İlgilenenlerin dikkatine...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yok abi sadece para ile transfer edebiliyorsun.bide evet açık arttırma fln yok net 150 ytl'dir fiyat diye yazmıştım zaten.Eğer satın olan olmazsa başka bi zaman wotlk'a kendim başlarım zaten
  • Yeni Oluştur...