Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 demek kii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 demek kisi falan yok, hata yapmışım işte. fail olmuşuz kendi kendimize. aynı tahminlerin sürekli olarak gelmesi gerçeğini değiştirmiyor ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yaniii? hocam millet okumuyo ki sen okumuyosun daha milletin okumasini mi bekliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi nasıl okumuyorlar, ss ye bakmak için adam 2-3 sayfa geri gitmiyor mu? tahmin hakkı sınırlı mı? sınırlı, e niye aynı tahminleri yazarak boş yere kullanasın ki? benim olayım ayrı bişey, zegna'nın mesajındaki A harfine dikkat edip kulliyen yalan bi cümle kurmuşum dfdfgsd. edit: en azından aynı tahminleri yazmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sus rezil, editlemissin sayilmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SUPER BABA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ilke 15 tane daha tahmin hakkı kullanarak bütün dizileri sayabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 google search tv shows (2005) site:imdb.com baslayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 closer the office attack of the show tyra banks show victoria's secret fashion show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wazgeçtim a yok lan bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lan dizi degil o, Zegnanin yatak odasinin resmi, tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 criminal minds miami ink edit = 2 tahmini sildim walla başka edit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi criminal minds bu zegna sabah uyandiginda da evet o dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yaktın beni volfi, editlenmeden önceki halini görebiliosun zegna çirkeflik yapma criminal minds ise olan barkına olur söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 niye olan bana oluyo, ttahmin ediyorum cunku baska dizi kalmadi 2005 den :D herkesin izledigi diyo lan CNBC de hangi diziler var boyle millet hadi uyaninca solicek adam, beni uyutmicaksiniz gece simdi 10 saat fark yuzunden uyanik kalicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çünkü senin yazdığın dakika benim edit dakikamla uyuşuyor, 1 dk geç yazamadın, veş%&%sa gibi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 CoolRider said: Criminal Minds kavga etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hayir milyonlarca insan dedi zegna yattiktan sonra ondan diyom kavga etmeyelim lan sly uzuluyo cocuklar bizi boyle gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olsun önemli olan tutkulu olmamız çoluk çocuk etkilenmesin ama doğru diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dizi 2003 yapımıymıs arkadaslar kusura bakmayın yalnıs yonlendırme oldu dizinin 3. sezonu 2005 te baslamıs imdb de direk search edince 2005 olarak cıkmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Uhuhuh ne adamsin be Arrested Development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tamam son tahminim Carnivale, bu gayet mumkun gorunuyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 geceye kadar bilen cıkmazsa soyliyim bari diziyi cok tıkandınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 las vegas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 söylenmiş bunnar 2 tahmin kullandım sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar