St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arıyorum.Estore ,hepsiburda falan gibi değilde sırf bu iş üzerine olan yada geniş müzik bölümü olursa iyi olur(birde poster sitesi arıyorum)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sedwest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 www.musiciansfriend.com adresi isine yarayabilir diye dusunuyorum. [Bu mesaj Sedwest tarafından 12 February 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Off ordaki akustik fenderlere hasta oldum ya off off kaç para bunlar?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 www.music123.com var ii bi sitedir ama internetten enstruman alınmaz pedal veya processor alınır fakat gıtara guvenılmez sonucta denemyısoun sorun cıktı mı ısın yoksa bı daa kargola yolla haydee cok uzun ıs, turklerın actıgı bı sıte var bı de una bak ıstersen www.isfendar.com[signature][hline]In Rock We Trust!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 zaten ben gitar için değil flüt,akor aleti,sehpa falan bakıyomda türkçe yokmu arkadaşlar kargo parası bayılamayacam :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yukarı,yukarı,dahda yukarı[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar