LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Dikkat çekmek için kendi düşüncelerini ezip topluma yaygara yapan yazar bozuntularından nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 HINCAL BIKINI GIY! SIE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hıncal failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 lol hıncal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 al işte zihniyet bu kadar hıncal bikini hıncal lol muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 eğitim şart malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 LasT_SuRviVoR said: Dikkat çekmek için kendi düşüncelerini ezip topluma yaygara yapan yazar bozuntularından nefret ediyorum. adamın sölediklerinin hepsi doğru , yazıyı okumadğını düşünüyorum. hırvatistan maçı : 3 ü ağır olmak üzere 21 yaralı, 1 ölü. silahlar yüzünden. bu arada yazının önemli olan kısmı fatih terime sayması değil, silah kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kupayı alırsak ne olur onu hic bilmiyorum. sokakta insanlar mutluluktan birbirini falan keser herhalde. kesseler acımaz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 biber gazı atsınlar sokaklara kımse cıkmaz sjkdgaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 limon sürer gene çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yine ölü ve agır yaralılar var. ne kadar salak bi toplumuz allah kahretsin ya. ve bu salaklara silah veren aptalların allah belasını versin. bütün türkiye'nin sokaklara dokulup sevincten havalara uctugu bir gecede, insan musvettesi bi herifin eglence icin havaya sactıgı kursun senin bir anda hayatını karartıyor. giden gidiyor ama silahın sahibi kutlamaya devam ediyor. lanet olsun bunu eglence sanan zihniyete. BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dEaThMooN said: Bala göte ilerliyoruz, sonra çıkıp artistlik yapıyo.. İmparatormuş .. Oyuncularla ilişkisi haricinde sıfır bi adam gözümde.. tamamen katılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oper said: eğitim şart malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar