Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yenilikçi ve basit olmayan combat sistemi.
Wow daki tek tuş olayına alışkın playerların 2.gün AOC den kaçması oyunun bize kalması.
Grafikleri özellikle dungeonların muazzam grafikleri.
Her classın kendi kendine yetebilmesi.(healer classların bile lvling sorunu yok)
Female assasımın buglı olması :)o
Mesaj tarihi:
Yaratıklar çok çok farklı değil ama çok kullanılan yaratıklar da değil pek.Birde Daha çok insan npclere karşı savaşıyor olman daha güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
bu oyunda en çok hoşuma giden noktası forum trollerinin tepkisini çekmesi ve forum kullanıcılarına hakaret içeren mesajlar yazdırabilmesi.AoC içinizdeki trollüğü ortaya çıkarır :)
Mesaj tarihi:
yevaud said:
Mounted combat ve müzikleri ayrıca zırhlar ve silahlar çok harika hiç bir oyunda müzik açmam ama bunun müzikleri harika hele stygia

normalde biramı yudumluyorum oyunu akşamları oynarken ama şu stygia ya gidince hemen bi rakı acıp yanına kavun peynir tabağı yapasım geliyor :P
Mesaj tarihi:
evet bende hemen hemen herseyı sevdım bıde hatalarını kabullenıp hemen calısmaya baslamalarıda hosuma gıdıyor. kan govdeyı goturmesı kopan kafalar kollar ve guardıanın yıkılmaması benı bıtırdı. ılerde cok gusel bı oyun olacagına eksıklerının tamamlanacagına olan ınancımı sevıyorum. ve yukardakı yorumlardan bırınde cok haklısınız. aoc trollerı harekete gecırıyor.

ıyıkı varsın aoc son 2 yıldır hayalını kurdugum pek cok seyı bana gerı verdı dıebılırım. dun en samımı dostlarımdan bırıne sunu dedım. olum bu herıf master defender master lıghtsaber enhancer 4004 yıkılmıyo, kusturtuyo...(oyunda chara aıt heal olsaydı temp baska olurdu tabı ama buda cok ama cok gusel)

bunca yıldan sona bu zevkı bana tekrardan verdıgı ıcın bu oyunu sevıyorum.
  • Yeni Oluştur...