DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tantun said: Asıl hepsi yalan da, ben o Tina'yı unutamadım hala... aynen:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ama kanka islamda büyü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu nedenle türklerin %99 u büyü yapamıyor zaten muzdaripiz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Conan dünyası, Grafikler, müzikler, şehirler, combat (hızlanmış), +18 olan herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tos'um la aoe grind yaparken, aoe'min icine atlayip beni kesmeye calisan ozellikle assasin melee classlar. 4 chain kills+ 2 players Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Melee de aoe olayı da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Grafikler tek kelime ile harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yenilikçi ve basit olmayan combat sistemi. Wow daki tek tuş olayına alışkın playerların 2.gün AOC den kaçması oyunun bize kalması. Grafikleri özellikle dungeonların muazzam grafikleri. Her classın kendi kendine yetebilmesi.(healer classların bile lvling sorunu yok) Female assasımın buglı olması :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yaratıklar çok çok farklı değil ama çok kullanılan yaratıklar da değil pek.Birde Daha çok insan npclere karşı savaşıyor olman daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 "high fantasy" http://en.wikipedia.org/wiki/Low_fantasy değil, "low fantasy" http://en.wikipedia.org/wiki/High_fantasy olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu oyunda en çok hoşuma giden noktası forum trollerinin tepkisini çekmesi ve forum kullanıcılarına hakaret içeren mesajlar yazdırabilmesi.AoC içinizdeki trollüğü ortaya çıkarır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Quel-Thul said: memeucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mounted combat ve müzikleri ayrıca zırhlar ve silahlar çok harika hiç bir oyunda müzik açmam ama bunun müzikleri harika hele stygia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yevaud said: Mounted combat ve müzikleri ayrıca zırhlar ve silahlar çok harika hiç bir oyunda müzik açmam ama bunun müzikleri harika hele stygia normalde biramı yudumluyorum oyunu akşamları oynarken ama şu stygia ya gidince hemen bi rakı acıp yanına kavun peynir tabağı yapasım geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dünn kopshef de gezerken sesi açtım arkadan müzik geliyo abim oha lan orhan gencebaymı çalıyo oyunda dedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet bende hemen hemen herseyı sevdım bıde hatalarını kabullenıp hemen calısmaya baslamalarıda hosuma gıdıyor. kan govdeyı goturmesı kopan kafalar kollar ve guardıanın yıkılmaması benı bıtırdı. ılerde cok gusel bı oyun olacagına eksıklerının tamamlanacagına olan ınancımı sevıyorum. ve yukardakı yorumlardan bırınde cok haklısınız. aoc trollerı harekete gecırıyor. ıyıkı varsın aoc son 2 yıldır hayalını kurdugum pek cok seyı bana gerı verdı dıebılırım. dun en samımı dostlarımdan bırıne sunu dedım. olum bu herıf master defender master lıghtsaber enhancer 4004 yıkılmıyo, kusturtuyo...(oyunda chara aıt heal olsaydı temp baska olurdu tabı ama buda cok ama cok gusel) bunca yıldan sona bu zevkı bana tekrardan verdıgı ıcın bu oyunu sevıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar