kfg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yeni aldıgım laptop'ta 9500m gs var, yalnız driverı 167.49... age of conan adlı guzide oyun bu driver'la sorunlar var, en kotu 169.21 yukle bari diyor... ama asus'un sitesinde daha ileri driver'ı yok, nvidia'nın sitesinde hic bi mobil driver yok zaten... bunun icin laptopvideo2go.com sitesi varmıs, yeni driver'ların inf'lerini modifiye edip, bu laptop kartlarıyla calısmasını saglıyorlar, yalnız cok yabancıyım bunlara =), ne yapıcagımı falan anlamadım zaten de, hangi driver'ı indirecegimi de bulamadım... ana sayfada en son 169.09 var zaten en son, ama forumlara konan driver'larda 177'e kadar gitmis driver'lar... off once su 4gb geyigi, simdi bu, daha laptop'u kullanmaya baslamadım ayarlamaktan =)... yardım pls =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Tam derdine derman olacak bir program var, sadece nVidia için değil, ATI kullanıcıları için de. Önce, ekran kartınıza ait en son sürücüyü firmanın sitesinden indiriyoruz (laptop firması değil ekran kartı üreticisi). Ardından bu linkteki programı kuruyoruz: Mobility Modder Programı kuruyor ve çalıştırıyoruz. Karşımıza çıkan menüden "Browse" deyip ekran kartı sürücüsünün bulunduğu dizini seçiyoruz. Modify dedikten sonra 1dk kadar bekliyoruz ve resmi sürücüler, dizüstü bilgisayarlımız için de kullanılabilir hale geliyor. Yükleme esnasında Vista kullanıcılarına uyarı gelebilir emin misiniz diye, evet diyip kurulumu tamamlayın. Az önce Catalist 8.6'yı kurdum bilgisayarıma, sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu ozellik desktop driver'larında da calısıyor di mi ? yani nvidia'nın sitesinde laptop driver'ı yok hic cunku.... direk 9 series i secip cekicem vista 32bit icin olan driver'ı ? edit: simdi sitesine baktım da, yalnız ati icin bu sanırım... yine laptopvideo2go'ya kaldık :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Evet, masaüstü için olan sürücüleri dizüstülerde kullanılması için ayarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tamam buldum hangi driver'ı yukleyecegimi, kurdum, age of conan krallar gibi calısıyo, mutluyum eheh... tesekkurler... pekaziz'in dedigi yontem keske nvidia kartlar icin de olsa, daha kalite bir seye benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar