Cynthia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hep bir şeyler bildiriyorlar, bir şeylere karşı uyarıyorlar; bir şeyler ekliyorlar. kim bunlar? keyser soze vakası bence; ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 isviçreli bilimadamları işte hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben uzmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 burtonesk said: isviçreli bilimadamları işte hep. tam olarak budur. hayat standartları çok yüksek olduğu için bu tarz şeylere kafa yoracak kadar lüksleri var adamların, yok domatesin çekirdeğiymiş, cinsel ilişkideki fentezilermiş. millet fellik fellik nükleer enerji, biyofizik falan çalışırken onlar sıkıcı olan hayatlarının adeta birer yansıması olan araştırmalarına devam ediyorlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 calgon olsun bilimum çamaşır makineleri olsun, her şeyle ilgileniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 calgona laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mesala bende daha demin 5. katta balkondan çıkan demirin üstünde çiftleşen 2 serçe izledim gözlemledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 seninkisi saylanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar