elmonster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 slm arkadaşlar lvl 80 demonumu satyorum icinde 10g var ustu tamamen lvl 80 mavı ıtemlerden oluşyo yane t1 full nerdeyse char battelscar sorverında fiyat olarak sadece kutuya verdıgım 69 ytlyi istyorum ^^ bana ulaşmakicin [email protected] yada 0554 417 17 83 istanbulda elden verırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nasıl ya ustad 80 lvl icin butun haftalarını verdin ve 10 gold gibi de saglam bir para yaptın simdidie tutmus satıyormusun box fiyatına cidden sbebeni oğrenebilir miyim bunun? ya bu kadar da berbat değildir herhal de bu AoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bende başlamayı düşünüyordum hakkaten :S Herkes satıyor kardeşim nedir bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 demo çok kötüymüş oyunda. E tabi eninde sonunda adam edecekler ama zaman lazım........ ucuza satıyorsun yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elmonster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 valla nedenmı satyorum demonun kotu oldugundan dil demon gayet saglam bı klas ama oyun gordugum en kotu oyunardan biri bukadar bug abartı olmuş gunde 100g kasan arklarım var bagla adam gıdıp 25 kışılık raid bossu sololuyo bole sacmalık olmaz oyun aşırı derecede kotu dx10 olcak dediler hayvan gıbı pc yaptık oyun dx 9 la bile calışmıyo oyun şuanda dx 8 ^^ bunarı yazarken cok uzulyorum cok şey beklıyodum oyundan adamlar sicler cok iyi olcak dediler gıtık t3 hayvan gıbı emekle yatık kaleyı ilk savaşta kaybetik nedenmı adamlar duvardan gecyo ^^ tum emekler bıka gıtı 500g bok oldu bole sacmalık olmaz gm ticket atık bu nasıl iş bole adam olur bole şeyler diyo cok yazık oldu oyuna:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 wowa rakip olsun die erken çıkartıp apaçilik yaptılar işte sonuç bu zilyon tane bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 durun daha addonlar falan yok wow ilk çıktığında baya bug vardı düzelir zamanla bende başlamaya düşünüyordüm 1-2 ay daha beklerim ozaman .. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iyi oyun düzelirde baksanıza ne diyor günde 100 gold kasıyor , raid i solo kesiyo ileride bu adamlar bütün ekonomiyi yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ah aoc vah funcom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 furry de olsa anında kapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elmonster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 charı coktan satım arkadaşlar hala mailt atanar var^^ kusura bakmayın buraya yazmayı unutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 satıldı mı hocam bu account? almayı düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 elmonster said: charı coktan satım arkadaşlar hala mailt atanar var^^ kusura bakmayın buraya yazmayı unutu ewet körüm ben pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende 60 lwllık dark templar satıyom 1 ayı doldu 70 ytl aldıgım fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar