Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n80 hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
n80 aldım 2 gün önce, ama kullanışlı gelmedi pek.

bu wireless özelliğini nası kullanıyoruz cözemedim
birde gün içerisinde memory card ile ilgili bi hata verip, tüm herşeyi 0 lıyor, kapatıp acınca düzeliyor. örneğin tema yüklüyse tema default ve resm varsa telefonda resmler gözukmuyor.

sadece bendemi var yoksa diğer n80lerdede varmı, var diye duydum.
Mesaj tarihi:
Nokia estetik ve özellik katarken performanstan çok kısar oldu. n76 kullanıyorum. illet ettim atıcam bigün denize. inanılmaz yavaş. abuk subuk hatalar çıkartıyo vs vs. diğer nokialarda da varmış bu sorun. n serisinde en azından. yeni alırsam nokia almicam gibi duruyo.
Mesaj tarihi:
wireless özelliği şöyle ki,

ayarlardan etkin bekleme modunu açtıysan ekranda hani böyle kısayollar çıkar mesajlar olsun efendim ajanda olsun vs vs,

onların altında da default olarak aşağı doğru; yeni mesaj varsa onu bildiren bi yazı, ajanda kaydı(yapılacak) varsa o kaydı ya da kayıtları gösteren yazı, altında da wireless durumunu gösteren yazı vardır. o yazıya gelip seçtiğinde wireless aranıyor der, bulursa wlan bulduklarını listeler seçersin bağlanırsın.

Eğer etkin bekleme modu kapalı ise,

Menu>Araçlar>Ayarlar>Telefon>Bekleme Modu> Etkin Bekleme>Açık şeklinde etkin beklemeyi açabilirsin. Hatta alttaki seçeneklerde o kısa yolları ve sıralarını ayarlayabilirsin..(gidişat aynı olmayabilir biraz e65 de böyle ama)

Ben etkin bekleme modunu sevmiyorum, ekranı kapatıyor dersen,

Menu>Bağlantı>Wlan Sihirbazı seçeneğiyle Wlan arayabilirsin.

Kartla ilgili probleminle alakalı ise söyleyebileceğim şey, hafıza kartının bozuk olabileceği. Yani aklıma gelen sadece o. Bi biçimlendir pcden, ayrıca Araçlar>Hafıza seçeneğiyle hafıza kartını telefonda da biçimlendirmen gerektiğini unutma.
  • Yeni Oluştur...