Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Siege Deneyimi

Venator

Öne çıkan mesajlar

Adamın demek istediği ; wow bana göre güzel bir oyun değil fakat genel olarak mmorpg oynayan kitleye hitab etti ve gelmiş geçmiş en büyük piyasayi elde etti. Mmorpg yapımcıları da bunu bile bile baska konsepte atılmayı göze almaz, alanlar da göreceli olarak başarılı olamaz,olamıyor. Bu sebepledir ki artık her yeni çıkacak mmorpg bu doğrultuda yönlenecektir , bunu saglayan wow dur blizzarddir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
odiflame said:
Ekmek said:
Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı?

paticiğin nereden başladığını biliyorsundur herhalde.en azından ben bu forumu senin wowa başlamandan evveldir biliyorum.oldumu yeğenim.(madem dayınmışım.)

senin de kayıt tarihi 2007 napıcaz?

ben uo swg oynadım demedim ki.2007 olması normal.anlaştık mı?
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Adamın demek istediği ; wow bana göre güzel bir oyun değil fakat genel olarak mmorpg oynayan kitleye hitab etti ve gelmiş geçmiş en büyük piyasayi elde etti. Mmorpg yapımcıları da bunu bile bile baska konsepte atılmayı göze almaz, alanlar da göreceli olarak başarılı olamaz,olamıyor. Bu sebepledir ki artık her yeni çıkacak mmorpg bu doğrultuda yönlenecektir , bunu saglayan wow dur blizzarddir.

Ayrıca bunun canlı örnekleri de yeni çıkan oyunlarda bizzat görülmekte şuan, en azından belirli bir oyuncu kitlesi olan bir lore u hedef kitle olarak secmek diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

@daverc

Aslında o riski alamayanlar başarılı olamıyor. Risk alanlar kendi kitlesini oluturup ortalamada olsa bir başarı yakalıyor. En azından ani bir sıçrama arkasından çöküş gelmiyor.

örnek Tabula Rasa yada Pirates of the Burning Sea asla büyük kitlelere hitap etmiyecekler ama AoC'tan 10 kat oturmuş, onda biri kadar bug içermeyen ve oynayanların hepsinin çok mutlu olduğu, kendi kitlesini oluşturmuş oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
@daverc

Aslında o riski alamayanlar başarılı olamıyor. Risk alanlar kendi kitlesini oluturup ortalamada olsa bir başarı yakalıyor. En azından ani bir sıçrama arkasından çöküş gelmiyor.

örnek Tabula Rasa yada Pirates of the Burning Sea asla büyük kitlelere hitap etmiyecekler ama AoC'tan 10 kat oturmuş, onda biri kadar bug içermeyen ve oynayanların hepsinin çok mutlu olduğu, kendi kitlesini oluşturmuş oyunlar.

Başarı=aktif oyuncu sayısı mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Mmorpglerdeki başarıyı oyuncu sayısıyla değerlendirdikleri için o şekilde söyledim, bana sorulursa 5 kisi de oynasa DAoC tan öte mmorpg gelmemiştir şimdilik.

Kesinlikle...DAOC taki pvp aksiyonu, millet kalelere ve outpost kapısına odaklanmışken araya 4-5 enchanterin girip siege i bitirmesi, 2 fg adamın bir kuleyi 6 saat boyunca savunması, bi de benim merlin albionda ice wizzy olarak 1 fg midgardlıyı dağıtmam ve arkasından Murat(sarı) arkadaşımın cepten arıyarak "o ne spamdı be abi" demesi DAOC un unutamadığım taraflarıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...