Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ucunbiri said: "Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience." neyse... ARENDA STİKEZ BACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ucunbiri said: "Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience." neyse... mantıklı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ekmek said: ucunbiri said: ekmek zavallısı ödüllü satranç oyuncusuyum iq seviyem emin ol seninkinin kat be kat üstündedir... Okuduğunu anlamıyosun ama napıcaz? sen kendi yazdığını anlayamıyorsun hangisi daha vahim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Adamın demek istediği ; wow bana göre güzel bir oyun değil fakat genel olarak mmorpg oynayan kitleye hitab etti ve gelmiş geçmiş en büyük piyasayi elde etti. Mmorpg yapımcıları da bunu bile bile baska konsepte atılmayı göze almaz, alanlar da göreceli olarak başarılı olamaz,olamıyor. Bu sebepledir ki artık her yeni çıkacak mmorpg bu doğrultuda yönlenecektir , bunu saglayan wow dur blizzarddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ekmek said: Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı? paticiğin nereden başladığını biliyorsundur herhalde.en azından ben bu forumu senin wowa başlamandan evveldir biliyorum.oldumu yeğenim.(madem dayınmışım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kendi yazdığımı anlamadığım bir yer gösteremezsin de ben 4 kere yazdığım şeyi anlamamanı gözüne gözüne sokarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 odiflame said: Ekmek said: Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı? paticiğin nereden başladığını biliyorsundur herhalde.en azından ben bu forumu senin wowa başlamandan evveldir biliyorum.oldumu yeğenim.(madem dayınmışım.) uo tr halini de biliyorum ben buranın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 odiflame said: Ekmek said: Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı? paticiğin nereden başladığını biliyorsundur herhalde.en azından ben bu forumu senin wowa başlamandan evveldir biliyorum.oldumu yeğenim.(madem dayınmışım.) senin de kayıt tarihi 2007 napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Darksun gelince kan çıkacak. Şahsen ben kendimi onun yerine koyarak başlığa bakıyorumda temizinden 2-3 tane uzaklaştırma, hatta belki 1 tane ban görüyorum ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ekmek said: odiflame said: Ekmek said: Burdan mı subscribe oluyoruz uo ya dayı? paticiğin nereden başladığını biliyorsundur herhalde.en azından ben bu forumu senin wowa başlamandan evveldir biliyorum.oldumu yeğenim.(madem dayınmışım.) senin de kayıt tarihi 2007 napıcaz? ben uo swg oynadım demedim ki.2007 olması normal.anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hala burdaki üyelik tarihiyle oynanan mmolar arasında bağlantı kuramanın mantıklı olduğunu düşünüyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 daverc said: Adamın demek istediği ; wow bana göre güzel bir oyun değil fakat genel olarak mmorpg oynayan kitleye hitab etti ve gelmiş geçmiş en büyük piyasayi elde etti. Mmorpg yapımcıları da bunu bile bile baska konsepte atılmayı göze almaz, alanlar da göreceli olarak başarılı olamaz,olamıyor. Bu sebepledir ki artık her yeni çıkacak mmorpg bu doğrultuda yönlenecektir , bunu saglayan wow dur blizzarddir. Ayrıca bunun canlı örnekleri de yeni çıkan oyunlarda bizzat görülmekte şuan, en azından belirli bir oyuncu kitlesi olan bir lore u hedef kitle olarak secmek diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 @daverc Aslında o riski alamayanlar başarılı olamıyor. Risk alanlar kendi kitlesini oluturup ortalamada olsa bir başarı yakalıyor. En azından ani bir sıçrama arkasından çöküş gelmiyor. örnek Tabula Rasa yada Pirates of the Burning Sea asla büyük kitlelere hitap etmiyecekler ama AoC'tan 10 kat oturmuş, onda biri kadar bug içermeyen ve oynayanların hepsinin çok mutlu olduğu, kendi kitlesini oluşturmuş oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mmorpglerdeki başarıyı oyuncu sayısıyla değerlendirdikleri için o şekilde söyledim, bana sorulursa 5 kisi de oynasa DAoC tan öte mmorpg gelmemiştir şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 FreEmoon said: @daverc Aslında o riski alamayanlar başarılı olamıyor. Risk alanlar kendi kitlesini oluturup ortalamada olsa bir başarı yakalıyor. En azından ani bir sıçrama arkasından çöküş gelmiyor. örnek Tabula Rasa yada Pirates of the Burning Sea asla büyük kitlelere hitap etmiyecekler ama AoC'tan 10 kat oturmuş, onda biri kadar bug içermeyen ve oynayanların hepsinin çok mutlu olduğu, kendi kitlesini oluşturmuş oyunlar. Başarı=aktif oyuncu sayısı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 daoc>uo>rest 5 yıl daoc oynadım ve şu an old frontiers serverını bekliyorum dönmek için. Yanlış anlaşıldım sanırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Aynen fakat Mythic kendine has resmen ,fail dedikleri olaylari yapmakta bu camiada tektir bilindiği gibi. Kendi eliyle yaptigi mükemmel seyi kendi eliyle rezil eder, mesela old frontiers serverini warhammer release ile aynı tarihe koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 daverc said: Mmorpglerdeki başarıyı oyuncu sayısıyla değerlendirdikleri için o şekilde söyledim, bana sorulursa 5 kisi de oynasa DAoC tan öte mmorpg gelmemiştir şimdilik. Kesinlikle...DAOC taki pvp aksiyonu, millet kalelere ve outpost kapısına odaklanmışken araya 4-5 enchanterin girip siege i bitirmesi, 2 fg adamın bir kuleyi 6 saat boyunca savunması, bi de benim merlin albionda ice wizzy olarak 1 fg midgardlıyı dağıtmam ve arkasından Murat(sarı) arkadaşımın cepten arıyarak "o ne spamdı be abi" demesi DAOC un unutamadığım taraflarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar