Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine öpüşme rekoru kırıldı...

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Filipinler'de, Sevgililer Günü dolayısıyla 5 bin 122 çift, 10 saniye öpüşerek yeni bir dünya rekoruna imza attı.

--------------------------------------------------------------------------------

Başkent Manila'da liman yanındaki bulvarda, 2 kilometrelik bir kuyruk oluşturarak sıralanan çiftler arasında bazı kadınların yüzlerini örttüğü görüldü.
Çiftler, gece yarısı 10 saniye öpüşürken, etkinliğe sadece nişanlı ve evlilerin katıldığı belirtildi.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Sosyal ağlarda paylaş

Hadesin dediği doğru. 5bin bilmemkac kişinin aynı anda öpüşmesi...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

ewt o kadar kısının aynı anda opusmesı ılgınc
Ama 10 sanıyecık olmamıs opusursen benım gıbı 15 dakka opusecen dudagımın sol tarafı mor ve sıs oldu[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır
Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yaramaz 10 sn
35 dk öpüşmüşlüğüm vardır :)
bana ne verickeler simdi o elemanların hepsini öpüştügü saniye ile çarp beni geçemiyorlar ne oldu ben yendim![signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 14 February 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
yaramaz 10 sn
35 dk öpüşmüşlüğüm vardır :)
bana ne verickeler simdi o elemanların hepsini öpüştügü saniye ile çarp beni geçemiyorlar ne oldu ben yendim!

1,5 yıllık sözlümle(2 ay önce yollarımız ayrıldı) 3 saat boyunca durmaksızın...Alkol etkisi artı o ilk günlerde birbirimize doyamıyoduk... =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü
///

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla benimki öyle bir anda olduydu
öpebilirmiyim seni dedim öptüm
üstüne bi 25 dk daha öpüştük falan :)
güzel bir duyguydu falla hiç unutacagımı zannetmiyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 14 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
hadi patiler rekor kırıyoruz.Yarın herkes Kadıköy altıyol ağzında toplansın.Hep beraber genel eve gitcez :)

muahahahahhahahahahhahhahhahahahahahah
askerde bir hikaye vardır dediğin yerle ilgili

komutan emreder erlere
kırılmadık cam
s...... .... kalmasın[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 14 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
hadi patiler rekor kırıyoruz.Yarın herkes Kadıköy altıyol ağzında toplansın.Hep beraber genel eve gitcez :)

evet herkez olsun tabi ben şimdi otobüse binsme ancak gelirim antalyadan :)

[Bu mesaj Hadescik tarafından 14 February 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

offffff muahahhaah

yaw valala sıkıntılı bir şekilde birlikten çıktım makina basına geçtim ve cidden morelim yerine geldi :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...