GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Filipinler'de, Sevgililer Günü dolayısıyla 5 bin 122 çift, 10 saniye öpüşerek yeni bir dünya rekoruna imza attı. -------------------------------------------------------------------------------- Başkent Manila'da liman yanındaki bulvarda, 2 kilometrelik bir kuyruk oluşturarak sıralanan çiftler arasında bazı kadınların yüzlerini örttüğü görüldü. Çiftler, gece yarısı 10 saniye öpüşürken, etkinliğe sadece nişanlı ve evlilerin katıldığı belirtildi.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lol rekoru kim üstlendi peki hepsi birdenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben kız arkadaşımla yaklaşık 1 buçuk dakka öpüştüğümü hatırlıyorum ... Yani o grubun 10'da 1'i benim demekki :D[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 al benden de o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 peki bunun bana yararı nedir?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! Fesuphanallah-vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hele bana hiç yararı yok[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bence başlık capssiz daha güzel durdu, siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 burda kaç saniye öpüştükleri önemli değil kaç kişinin aynı anda öpüştüğü önemli ilginizi çekerim[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hadesin dediği doğru. 5bin bilmemkac kişinin aynı anda öpüşmesi...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hoş ve boş =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 boş başkasına ne bakıyon herkesin öpüşmesi kendine[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 February 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ewt o kadar kısının aynı anda opusmesı ılgınc Ama 10 sanıyecık olmamıs opusursen benım gıbı 15 dakka opusecen dudagımın sol tarafı mor ve sıs oldu[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yaramaz 10 sn 35 dk öpüşmüşlüğüm vardır :) bana ne verickeler simdi o elemanların hepsini öpüştügü saniye ile çarp beni geçemiyorlar ne oldu ben yendim![signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: DynamicK, 14 February 2004 13:52 tarihinde demiş ki: yaramaz 10 sn 35 dk öpüşmüşlüğüm vardır :) bana ne verickeler simdi o elemanların hepsini öpüştügü saniye ile çarp beni geçemiyorlar ne oldu ben yendim! 1,5 yıllık sözlümle(2 ay önce yollarımız ayrıldı) 3 saat boyunca durmaksızın...Alkol etkisi artı o ilk günlerde birbirimize doyamıyoduk... =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla benimki öyle bir anda olduydu öpebilirmiyim seni dedim öptüm üstüne bi 25 dk daha öpüştük falan :) güzel bir duyguydu falla hiç unutacagımı zannetmiyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hadi patiler rekor kırıyoruz.Yarın herkes Kadıköy altıyol ağzında toplansın.Hep beraber genel eve gitcez :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 10 saniye o öpüşme diil öpücük olmuş be Ayrıca ne olmuş yane öpüşmüşlerse :) Mühim olan bunların kaçının gözleri açıktı kaçınınki kapalıydı :jj[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: FRP_Master, 14 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki: hadi patiler rekor kırıyoruz.Yarın herkes Kadıköy altıyol ağzında toplansın.Hep beraber genel eve gitcez :) muahahahahhahahahahhahhahhahahahahahah askerde bir hikaye vardır dediğin yerle ilgili komutan emreder erlere kırılmadık cam s...... .... kalmasın[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: FRP_Master, 14 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki: hadi patiler rekor kırıyoruz.Yarın herkes Kadıköy altıyol ağzında toplansın.Hep beraber genel eve gitcez :) evet herkez olsun tabi ben şimdi otobüse binsme ancak gelirim antalyadan :) [Bu mesaj Hadescik tarafından 14 February 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 haha kadıköy meydanında böle bişi olduğunu düşünsenize lol [Bu mesaj Salieri tarafından 14 February 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 *!aktivitenin yapıldığı meydanı tepeden gören bir yere çıkar* *!megafonla seslenir* ey ahali! sizin işiniiiz gücünüz yok muuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: DynamicK, 14 February 2004 14:07 tarihinde demiş ki: öpebilirmiyim seni dedim öptüm abi nasi ya kiza bole bi soru sorulur mu ilerde seni s...bilirmiyim die de sormassin isalla bi de o soruya kiz op die sozlu bi cevap verdi mi merak ediorum[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 offffff muahahhaah yaw valala sıkıntılı bir şekilde birlikten çıktım makina basına geçtim ve cidden morelim yerine geldi :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Abi naaptınız ya, röeeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar