Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burning legion ally guild ariyorum

BaaL

Öne çıkan mesajlar

böyle başlık açmak yasak mıydı ya ?
çok açılmış başlık var ama ses eden olmamış :) bana nedense yasaktı gibi geliyor ama neyse var böyle topicler.

BL ye migrate ettim ark ile oynamak için.
karakter ismi Variyor (magtheridon dan geldim Ellois idim)
gnome warrior
4 senedir wow oynuyorum. TBC den önce aq bwl full. naxx da 4 hoursemen e geldim Balnazzarda orc warriorum Brom ile.
tbc de oyunu biraktim almadım paketi falan. simdi geri dondum 4 ay oldu

gear olarak
tank gear a kastım uzunca süre, ama druidi palasi tank oldugundan her guild 1 tane falan alip geciyor war tank.
17000 hp 540 def tank gear var. yeni badge itemlari. 4 parça BT den random item falan.
fury gear mainhand-offhand 100 dps bt den. 2400 ap 27% crit oluyor
ms gear (%4 melee dmg inc için falan) 135 dps 2h (150 badge)
37% crit 2200 ap falan oluyor
fury ve ms gear genelde kara-za-badge karışımı

gearların tamamı da aslında pek imba değil, gayet orta ayar falan işte.
ama TBC öncesi ful AQ tanklamış, Naxx tanklamış, gereğinde DPS takılmış oyunu yemiş yutmuş birisi olarak her türlü guildde her türlü işi yaparım. sunwell e gear eksik olsada sunwell yapıyorsanız zaten BT bitmiştir :) verirsiniz 3-4 parça sunwell dede dpsmeter da top 5 e oynarım.
raidlere de gelirim. yaz boyu akşamları wow oynamayı dusunuyorum ekonomi yapıcam biraz :p
3 hafta sonra bırakıp gitti muhabbeti de olmaz.
öyle yani, ally türk guildi çok diye biliyorum. RL arkadaşımın yanına geçtim zaten oda Lechium da, lechium la da konusuyoruz ama gearim biraz yetersiz geldi onlara bir sonuç yok simdilik :) öyle buraya da bir yazayım dedim. malum guildsiz wow oynamaya bile gerek yok. zaten 3 aydır düzgün guild bulamadıgımdan gear böyle ezik kaldı. neyse böyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dikkate alınız tekrar gerek var.
lechium başka warrior aldıgı için bana ihtiyaçları kalmadı, aşırı gear farkı oldugundan haliyle raidlerde yer bulamıyorum. chatting diil raiding lazım o bakıma ayrıldım.

guild arıyorum BL de, migrate edemem. türk yabancı fark etmez, yabancı guildi olursa sevinirim hatta.
"warriorum ben" diyenlerin %95 inden daha iyi oynarım karakteri de oyunu da. US closed beta dan beri wow oynuyorum.
Peak, Peka diye rogue/warriorlarım oldu daha önce.
US serverlarinda ve EU da, tbc den önce de four horsemen denerken exp geldi oyunu bıraktım 7 ay kadar. yazın 3 ay boyunca raid kaçırmam, sabah 8 akşam 5 çalışıp akşamları 6 7 saat wow oynuyorum. gear da yukarda yazıyordu zaten.
var mı şöyle warrior ihtiyacı olan guild ?
Sosyal ağlarda paylaş

birde , MS , fury, tank hepsinin geari birbirine yakın. tank geari biraz daha düzgün sanırım bütün badgeleri o yönde harcadım TBC öncesi mantıgıyla tank herkes sike sike alıcak dps i sora toplarım diye. ama gel gör ki palası da tank druidi de. 1 tane war tank alıp geçiyor herkes .
dps de daha çok egleniyorum, her türlü dps yaparım.
tank çok kastıgı raid başından sonuna kadar konsantrasyon ve parmak kası gerektirdiginden tercih etmesem de onu da iyi yapar 1100-1500 tps arası (boss una göre) tanklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...