Ballad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 14 günlük trial oynucam ama torrentini bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 full versiyonunun da çalışan torrentinin bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 torrente ne gerek var ki? Oyunun kendi sitesindeki linklerden indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben download ettim ama 14 günlük trial için hesabı nerden yaratıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Launcher dan deniyorum hata veriyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oyunu indirip, yükleyin. Sonra clienti çalıştırın. Oradan sonra zaten sana hesap açmanı söyleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Client den hesap yaratmaya çalışıyorum şu an hata var diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hm şuan başka hata veriyor girilen code yanlış diyor, yani cd key... Oyunun sitesindeki trial indirme seçenekleri var... mesela ben file burst diye bir yerden indirdim orada ikinci sırada, onun hemen altında cd key de var. Onu giriyorum ama yanlış diyor nedense ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 başka şifre denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Evet google dan aratıp yeni trial ın key i diye bir tane buldum, onu denedim yine şu an hesap yaratılamıyor dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arkadaşlar bende DAOC'u denemek istiyorum.Oyunun sitesindeki download bölümüne baktım bir sürü expensionında download linkini vermiş. *Bütün expensionları ve oyunun kendisi toplam kaç para tutuyor artı aylığı ne kadar ? *Ayrıca bütün expensionlarıyla beraber oyun PCde ne kadar yer tutuyor ? *Oyunun orjinal serverları hala kalabalık mı ? Atıyorum herhangi bir dungeona grup bulmak istesek rahat bulunuyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Su anda alacagın mevcut 2 expansion var Darkness Rising ve Labyrinth of the Minotaur , 2si toplan 30$ aylık ucreti 14.99$. Oyun butun expansionlarla birlikte toplam 4.7gb yer tutuyor. Evet hala kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 of valla ben de çekicem artık gaza geldim dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar