Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Daha önce 2 kez aynı başlığı açmaya kalktım ve uzun uzun yazdım ancak pek çok kez sayfa yok olarak yazdığım yazılar kayboldu o yüzde kısa geçicem :) Bunlar MısırTanrısı Bast ın teması üzerine yapılmış resimlerdir. ve bir cafe için yaptım iki kopyasını deviantıma koydum sizlerlede paylaşmak istedim. 3. suluboya denemem sanırım ilerde daha başarılı olacam :P ne yazıkki koyamadım buraya nedendir anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 cokzelmiş,suluboyamı bu ? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Karakalem ama bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 AH unuttum sulu boya olanıda editleyip koydum ama nasıl koydunuz resmi yaw ben nie yapamıorm :S pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok çok güzel.. bast süper olmuş,birincisine ise tamamen hayran kaldım.Ne yetenekler var. Bast resmi konusunda şöyle yardımcı olayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 teşekkür ederim. birazda şanslada olsa gamesworkshop firmasının turnuvasitesindeki fan made supplement bölümüne çağrıldım. İngiltereye gitmem gerekmiyor tabiki :) armylist ve turnuvakagıtları afişlerindeki çizimleri yapıcam bakalım inşallah ya korkuyorumda bi yandan :S hemde ülkemizi temsil ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 teşekkür ehehe:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok orjinal bir konudur Kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 paticiğede uygun güzel olmuş valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 beğendiğinize sevindim .şimdi yeni bir kaç resim koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar