Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Daha önce 2 kez aynı başlığı açmaya kalktım ve uzun uzun yazdım ancak pek çok kez sayfa yok olarak yazdığım yazılar kayboldu o yüzde kısa geçicem :) Bunlar MısırTanrısı Bast ın teması üzerine yapılmış resimlerdir. ve bir cafe için yaptım iki kopyasını deviantıma koydum sizlerlede paylaşmak istedim. 3. suluboya denemem sanırım ilerde daha başarılı olacam :P ne yazıkki koyamadım buraya nedendir anlamadım :S
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 AH unuttum sulu boya olanıda editleyip koydum ama nasıl koydunuz resmi yaw ben nie yapamıorm :S pff
Afush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok çok güzel.. bast süper olmuş,birincisine ise tamamen hayran kaldım.Ne yetenekler var. Bast resmi konusunda şöyle yardımcı olayım..
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 teşekkür ederim. birazda şanslada olsa gamesworkshop firmasının turnuvasitesindeki fan made supplement bölümüne çağrıldım. İngiltereye gitmem gerekmiyor tabiki :) armylist ve turnuvakagıtları afişlerindeki çizimleri yapıcam bakalım inşallah ya korkuyorumda bi yandan :S hemde ülkemizi temsil ediyorum :P
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 teşekkür ehehe:)-D
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok orjinal bir konudur Kediler.
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 paticiğede uygun güzel olmuş valla :D
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 beğendiğinize sevindim .şimdi yeni bir kaç resim koyacam
Öne çıkan mesajlar